lauantai 11. helmikuuta 2017

RTK1 Wirneen Lumoava Loitsu

Tänään tehtiin päiväretki Saloon meidän kolmansiin virallisiin rally-tokokisoihin. Aamupäivästä lähdettiin ja illalla oltiin vasta kotona. Itseä jännitti taas hurjasti, mutta onneksi oli tuttuja kisapaikalla niin ei yksin tarvinut panikoida. Cava odotteli suurimman osan ajasta häkissä hallilla ja tämä tuntui toimivan yllättävän hyvin. Ei ottanut stressiä hälinästä ja muista koirista, hieno!


Alokkaassa oli taas tosi paljon koiria, joten odottelua oli jonkin verran ennen meidän vuoroa (varsinkin kun matkaseura kisasi avoimessa ja oltiin siis avoimenkin luokan ajan paikalla). Ei onneksi Cavaa alkanut pitkä päivä väsyttämään vaan se teki iloisesti töitä. Yhdessä kohtaa rataa Cavaa kamalasti haistelutti ja siitä otettiinkin suurin osa miinuksista. Tosi iloinen olen siitä, että meidän saksalainen täyskäännös onnistui, sillä kahdessa aikaisemmassa kisassa se ei ole oikein toiminut kuten haluaisin. 

Muutenkin olin iloinen siihen, että Cava oli iloisena radalla ja teki kaikki tehtävät hienosti. Etenkin maahanmenot on kaikissa kisoissa onnistunut tosi hyvin vaikka treeneissä ne ei tunnu ikinä sujuvan :D pisteitä saatiin tänään 85/100 ja tosiaan kolmas hyväksytty tulos ja RTK1 koulari sekä siirto avoimeen luokkaan! Huisia. Niin taitava ja ihana Cava, se on hauska treeni- ja kisakaveri. Nyt jäädään pienelle kisatauolle ja treenataan vielä lisää häiriönsietoa, palkattomuutta, kestoa suorituksiin sekä tietysti niitä avoimen kylttejä ja tokojuttuja.


6 kommenttia:

 1. Kiitos! Cava on kyllä ihan huippu <3

  VastaaPoista
 2. Vau miten upeeta ja saittepa nopeasti koularin kasaan! Hyvä te! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja joo kolme viikonloppua ja kolme kisaa :D aika rankka rupeama itselle ja koiralle, mutta parannettiin loppua kohden kyllä meidän suorituksia!

   Poista

Kiitos kommentistasi!