tiistai 4. syyskuuta 2018

Helpotusta pikkukoiran närästykseen

YHTEISTYÖSSÄ CHIA DE GRACIAN KANSSA

Cava on kärsinyt ajoittaisesta närästyksestä oikeastaan koko elämänsä. Hän on herkkä tyyppi niin luonteeltaan kuin vatsaltaankin. Närästykseen on haettu apua erilaisilla ruokavalioilla ja ruokarytmeillä, nykyään ongelma on melko hyvin kurissa ja ainoastaan liian pitkä väli ilta- ja aamuruuan välillä saa hörökorvan voimaan huonosti.  

Kesän kynnyksellä sain mielenkiintoisen yhteystyötarjouksen Chia de Gracialta ja tartuin tähän mahdollisuuteen innolla. Aivan ensimmäiseksi täytyy kehua loistavaa ja asiantuntevaa palvelua. Kaikki asiat hoituivat todella nopeasti ja pirteästä palvelusta jäi itsellekkin hyvä fiilis. Kursivoidut tekstit ovat suoria lainauksia https://www.chiadegracia.fi/ nettisivuilta.

Chia de Gracia on suomalainen luonnollisen ruokinnan asiantuntija. Chia de Gracian aidot luonnonrehut ja lisäravinteet tukevat hevosten ja koirien päivittäistä hyvinvointia ja edistävät terveyttä luonnollisesti ilman lisäaineita tai teollisia komponentteja.

Tulen itse yrittäjäperheestä ja tuen mielläni suomalaista yrittäjyyttä, erityisesti tästä syystä oli ilahduttavaa huomata, että Chia de Gracia on 100% suomalainen yritys ja kokonaan kotimaisessa omistuksessa.  

Kerroin Cavan närästysvaivoista ja sain meille kokeiluun Tummy Saver tuotteen. Kyseinen tuote on suunnattu juurikin ruuansulatusvaivoista kärsiville ja se on hyvä täsmätuote vatsan ja suoliston hyvinvoinnin ja terveyden tukena sekä normaalin ruuansulatuksen apuna. 

Tummy Saver sisältää chian siemeniä, ruusunmarjaa, artisokan sekä voikukan lehtiä, bentoniittisavea, voikukanjuurta, lakritsinjuurta, vadelmanlehtiä ja islanninjäkälää sekä hyppysellisen rakkautta. 

Näistä oikeastaan vain chian siemenet ja ruusunmarja olivat ennestään tuttuja ja niitä on tullut koirien ruokinnassa hyödynnettyä aiemminkin. Mielenkiinnolla lähdettiin kuitenkin kokeilemaan tätä yhdistelmää.

Cava on nyt saanut Tummy Saveria parin kuukauden ajan ruuan joukossa ja sen vatsa on toiminut koko kesän yllättävän hyvin. Myös seniorikoira Koda on päässyt osaksi tätä kokeilua, koska sappirakon poiston jälkeen on hänkin ajoittain kärsinyt närästyksestä ja vatsa on toiminut hieman huonommin kuin nuorena poikana. Kaiken kaikkiaan olemme olleet kaikki tosi tyytyväisiä niin kokeiluun saamaamme tuotteeseeen kuin myös erinomaiseen palveluun, jota saimme. 


Millaisia lisäravinteita muiden koirat syövät? 

3 kommenttia:

 1. Nyt kyllä osui ja upposi! :) Tilasin heti meillekin kokeiluun! Sappirakon poiston jälkeen täälläkin kärsitty närästyksestä, johon apua kovasti kaipaillaan - muutakin kuin happosalpaajia ja mahansuojalääkkeitä... Mielenkiinnolla katsellaan, kuinka meidän koiruudella vaikuttaa. Toivottavasti hyvin ja hienosti!

  Millaisella annostuksella olet omillesi tuota antanut? Myyjän sivuilla oli aika laajalla skaalalla tuo annostus, joten hieman mietin, miten sitä kannattaa suhteuttaa omiin koiriin.

  T: Minna

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Toivottavasti auttaa teilläkin! Onko teidän sappipotilas myös sheltti?

  Cava (painoa n. 20kg) on saanut annostuksella 1rkl ja Koda (painoa n. 10kg) annostuksella 2tl. Kerro ihmeessä tänne kokemuksia, saatteko tuotteesta apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti annostustiedoista! Olen nyt 2 päivää sitten aloittanut 1 tl/pvä, mutta voisin siis nostaa jonkun päivän kuluttua siis tuohon 2 tl/pvä. Ja kylläpä vain, sappileikattu ystävä on kuin onkin sheltti!

   Seuraamme tilannetta ja olemme toiveikkaita! :)

   -Minna-

   Poista

Kiitos kommentistasi!