torstai 15. helmikuuta 2018

Rally-tokon kehätreeniä

Tänään meillä oli rally-tokon ohjatut treenit Koirakeitaalla ja treenien teemana oli kehätreeni. Cava tuntui odotettua paremmalle, sille toki sopii paremmin tehdä yksin omassa tilassa kuin sitten samaa aikaa muiden kanssa. Samaa aikaa tehdessä se aina vähän jännittyy ja keskittyminen rakoilee kun sen täytyy pitää muita silmällä. Sen työskentely ei silloin ole niin skarppia ja iloista. Nyt meillä oli tila rajattu kahtia ja toisella puolella tehtiin rata "kisamaisesti" eli kehään tulot ja kehästä poistumiset remmissä ja rata ilman palkkaa ja toisella puolella sai sitten tehdä toista rataa tai muita harjoituksia. Cava teki omalla vuorolla kisamiaset radat tosi hyvin, toki kaikki kyltit ei ihan täydellisesti onnistunut mutta niissä kyse oli enemmän siitä ettei se vielä osaa kaikkia ylemmän luokan kylttejä kuin sitten vaikkapa huonosta keskittymisestä. Sen yleisfiilis treeneissä oli erinomainen. Treenien lopuksi se halusi loppupalkaksi masurapsutuksia ja makoili ihan rentona mun jaloissa selällään. Treenikaveritkin kehuivat miten ihanan hyvin se rauhoittuu hälinänkin keskellä <3 tälläiset kommentit tuntuu aina niin hyvälle, sillä sen rauhoittumisen kanssa on tehty kovasti (muttei suinkaan riittävästi) töitä.

Ensimmäiselle radalle olin miettinyt muutamaan kohtaan palkkausta, mutta Cava tuntui niin hyvälle ja keskittyneelle että jätin palkkauksen pois keskeyttämästä meidän hyvää flowta. Sitä hyvää flowta meidän ei aina ole helppo saada aikaan. Radat sujui kivasti, erityisen iloinen olen meidän käännöksiin, ne on parantunut valtavasti. Cava ei istu niin helposti ja mä pysyn paremmin paikallani. Myös erilaiset seisomiseen liittyvät kyltit onnistui hyvin radalla. Pyörähdyksen sisältävät kyltit oli hankalia ja oikealla puolella seuraaminen tuntui melko vallattomalle tänään. Paikka ei siinä oikein pysynyt ja poikitti joissain kohdissa melko vahvasti. Täytyisi yrittää muistaa treenata tätä samalla kun tokoillaan omatoimisesti, vaikka tehdä samat treenit oikealla ja vasemmalla seurauttaen. Olisi Cavan kropallekkin hyvä.

Treeneistä jäi hyvä mieli, Cava keskittyi superisti ja saatiin pitkästä aikaa onnistumisia sen vireenkin kanssa. Vire tuntui koko treenin tasaiselle ja juuri sellaiselle mistä tykkään, Cava oli reipas ja innokas, mutta kuitenkin koko ajan hyvin kuulolla ja keskittyen. Treenien jälkeen teki melkein mieli avata virkku ja selata kevään kokeita, mutta mutta.. jotenkin ne huonosti menneet treenit nyt alkuvuodelta painaa edelleen mieltä eikä oma olo ole kauhean luottavainen. Ehkä pitäisi vaan repäistä ja kokeilla, onhan se monesti tullut todettua että Cavan kanssa ei aina tiedä eikä voi ennakoida miten treenit sujuu (sama koskee ehkäpä myös kisoja). Välillä tulee näitä kivojakin yllätyksiä ja hörökorva pysyy pöksyissään kaiken kivan keskellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!