tiistai 9. tammikuuta 2018

Kompassin rally 9/10

Tänään rally-tokoiltiin taas ja teemana hallinta. Meille aina tarpeellista treeniä. Hallintaa tuli testattua radalla putken ja sarjahypyn kanssa. Cava tuntui hieman väsyneelle ja putken se jopa ravasi tokalla kerralla kun tehtiin rataa. Kuitenkaan putken jälkeinen liikkeestä seiso ei meinannut onnistua millään, aina tuli istuminen. Cavalla ollut nyt muutenkin haasteena erotella seisominen ja istuminen eikä tämä ole toistaiseksi korjaantunut vaikka ollaan treenattu näiden erottelua nyt itsekseen. Edestä kun kuljen sujuu hyvin, mutta seuraamisesta ei sitten millään. Annan varmaan huomaamattani nyt jonkun kroppa-avun tai olen muuten outo koska huomaan hieman jännittäväni, että Cava tekee virheen ja ottaa väärän asennon kun sitä on tapahtunut nyt niin paljon. Täytyy jatkaa treenejä ja koittaa saada oma kroppa suoraksi ja rennoksi. 

Hypyt eivät aiheuttaneet hallintaongelmaa vaan vanha hyppyongelma nosti päätään. Cava ei siis olisi halunnut hypätä. Se tulee hypyllä tosi helposti epävarmaksi ja tämäkin lähti liikkeelle siitä, että seurautin sen liian lähelle hyppyä ja se vähän törmäsi siihen ja sen jälkeen ei halunnut enää hypätä. Tehtiin ihan tokomaisesti ja sillä onnistui hyppy ja muutama onnistunut saatiin seuraamisestakin. Hypyssä ei siis ollut hallinnan kanssa ongelmaa, mutta täytyy jatkossa olla tarkkana ja viritellä Cava hyppyyn aiemmin. Pitää myös varoa etten itse seurauta Cavaa liian lähelle hyppyä vaan annan sille mahdollisuuden onnistua. 

Treenattiin myös radasta irrallisena merkille lähetystä ja peruutusta sivulla ja edessä. Merkki onnistui odotettua paremmin, ollaan treenattu sitä ainoastaan kerran aiemmin

. Cava tarjosi hyvin pysähdystä ja sillä oli selvästi ajatuksena jäädä tötsän taakse seisomaan. Vitsi sen oppimiskyky hämmästyttää mua kyllä jatkuvasti! Peruutukset sujui kivasti. Niissä ollaan kovasti kehitytty lyhyessä ajassa, mutta edelleen töitä tehtävänä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!