tiistai 28. marraskuuta 2017

Kompassin rally 4/10

Treenien jälkeen väsytti :) 
Tänään oltiin taas rally-tokoilemassa Kompassilla Cavan kanssa. Tehtiin kahta erilaista rataa ja teemana oli tehtävien ketjuttaminen. Toisella radalla oli ALO-VOI kylttejä, paljon käännöksiä ja pidempi pätkä oikealla puolella seuraten, toisella radalla useampi puolenvaihto kyltti ja seisomistehtäviä. Lopuksi tehtiin erikseen vielä sivuaskelia.

Yllätyin positiivisesti miten hyvin radalla toimi oikealla seuruu sekä puolenvaihdot (takaa ja jalkojen välistä). Käännökset olivat tosi tahmeita eikä Cava oikein käyttänyt takapäätään vasemmalle ja oikealle se taas hieman yliyritti ja heitti takapäätä liikaa taakse. Keskityin käännöksissä siihen, ettei Cava istuisi ja koitin palkata sen käännökseen enemmän. Luulen että Cava on hieman jumissa ja se toisaalta tuntui tänään aika väsyneelle. Huomenna hörökorvalle luvassa ansaittu vapaapäivä ja hieronta. Erilaiset seisomiskyltit onnistui radalla kivasti ja Cava on tosi näppärästi oppinut nousemaan seisomaan ilman käsiapua tai muutakaan apua. Treenaillaan käännöksiä lisää vaikka ensi viikolla niin näkee oliko kyse jostain jumista vai väsymyksestä vai eikö Cava vaan vielä osaa riittävästi.

Toisena juttuna tehtiin tosiaan sivuaskelia. Vasemmalle ne sujuivat kivasti, mutta oikealla tehtynä Cavalla ei tuntunut olevan paljoakaan ideaa. Se tarjosi kovasti mun ympäri peruuttamista ja erilaisia pomppu-pyörähdys yhdistelmiä. Muutamia onnistuneita saatiin ja niistä isot kehut ja palkka, loppua kohden parani joten Cava taisi saada ideasta kiinni. Treeniä lisää näihin. Kamala kun tuntuu että olisi miljoona juttua mitä voisi treenata, mutta kuitenkin aikaa ei ole loputtomasti ja välillä pitää antaa hörökorvallekkin lepopäiviä. Mä oon muutenkin huono treenaamaan montaa juttua samassa treenissä vaan omissa treeneissä tulee yleensä keskityttyä vain muutamaan liikkeeseen ja etenkin omissa treeneissä ollaan nyt panostettu sopivaan mielentilaan ja erilaiset rauhoittumis- ja itsehillintätreenit tuntuvat väsyttävän Cavaa kovasti kun ei saakkaan juosta päättömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!