keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Jessican yksäri

Eilen oltiin treenaamassa Jessica Svanljungin valvovan silmän alla Sipoossa Jessican omalla hallilla. Oli hyvät treenit pitkästä aikaa ja Cava tuntui melko hyvin omalta itseltään. Teema meidän treeneissä oli seuraamisessa ja siihen keskityttiinkin lähes koko puolituntinen mikä meillä oli treeniaikaa. Se onkin ollut aika monessa treenissä nyt teemana :D Siinä onkin tällä hetkellä melkoisesti hiottavaa, alla video demostroimaan asiaa.


Nyt pomppiminen kuitenkin hieman tasaantunut, alussa toki mutta sentään koko kaaviota se ei loikkinut. Edelleen saa olla tarkkana sen kanssa ja jatketaan treenejä sen suhteen. Nyt kuitenkin "uutena" ongelmana huomaan, että Cavalla kontakti alkanut tippuilemaan pidemmissä pätkissä. Ollaan toki nyt 2-3 viikkoa tehty vain lyhyempiä seuruita ja keskitytty enemmän yksityiskohtiin. Jessica kuitenkin muistutteli että myös pidempiä pätkiä pitäisi tehdä. Näitä tehtiin eilen treenissä. Vasemmalle käännökset olivat osa hieman löysiä pitemmissä pätkissä ja käännöksen jälkeen kontakti helposti tippui. 

Kontaktin tippumisiin puututtiin pienellä "oho" huomautuksella ja uudella seuraa-käskyllä. Seuraaminen tuntui melko kamalalle, mutta oikeastaan videolta katsottuna se ei ole lainkaan niin kaoottista kuin kuvittelin. Taas on motivaatiota senkin treenaamiseen ja uskon, että pienellä työstöllä saadaan se taas entiselle tasolle. 

Muuten katsottiin hieman meidän ruutua, siihen ei nyt tullut oikein uutta vinkkiä, mutta jatketaan treenejä. Kamalasti se vaatii vielä vahvistusta, mutta motivaatio ja into Cavalla tuntuu olevan kohdillaan ja nyt se on selvästi edistynyt säännöllisellä treenaamisella. Otettiin myös kaksi hyppyä (alon ja avon hypyt) ja Cava oli super! Ihanaa, että hyppyongelma näyttäisi nyt olevan takana päin. Lautahyppyä ei olla taidettu tehdä kertaakaan ja siitä huolimatta Cava hyppäsi uuden näköisen hypyn kivalla itsevarmuudella eikä sillä ollut lainkaan ajatusta lähteä kiertämään. Loistavaa! Kyllä se tästä taas tulee paketti kasaan. 

Hieman yleiseltä fiilikseltä Cava oli keskittymiskyvytön ja häslä, mutta ei oikeastaan niin paha kuin se on nyt ollut muuten treeneissä. Josko se taas alkaisi tasaantumaan ja löydettäisiin paremmin kultainen keskitie yhteiseen tekemiseen. Ihanaa oli myös, että se teki koko treenin hiljaa ääntelemättä!! Olin jo hieman menettänyt uskoa, että se edes enää kykenisi moiseen, mutta ilmeisesti sekin on täysin mahdollista. Hyvä hörökorva! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!