keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Hörökorvan huoltopäivä


Jotkut koirat vaan tekevät kaiken vähän kovemmalla vauhdilla kuin tarvisi. Cava taitaa olla yksi niistä koirista, joilla jalat vie ja järki tulee sitten perästä (jos tulee). Minkäs sille mahtaa kun vauhteja on vain yksi ja se on TÄYSIII! Aina kun käydään huoltamassa sen kroppaa niin siltä löytyy useampi jumi, enkä oikeastaan yhtään ihmettele kun katselen sen ryntäilyjä, liukasteluja ja törmäilyjä. 

Tänään käytiin Remediumissa Marilla hierottavana. Pahimmin Cavalla oli tällä kertaa ottanut osumaa pää otsa- ja ohimolohkojen kohdalta, toinen isompi tärähdys oli osunut 4. ja 5. kaulanikaman väliin. Suurin osa tunnin hieronta-ajasta meni näiden kohtien aukaisemiseen. Lantiossa oli myös pientä jumia ja oikea takajalka oli pahemman luokan solmuun vääntynyt ja sitä sitten loppuajasta availtiin ja suoristettiin. 

Hieronnan jälkeen kotona ollut tosi väsynyt pikkukoira. Tuli taas hieronta tosi tarpeeseen. Nyt jumit oli selkeästi törmäilyjen ym. aiheuttamia kuten vähän aavistelinkin. Mari sanoi, että Cavan niskan ja pään alueet oli niin jumissa, että sillä on todennäköisesti ollut migreenin tyylistä päänsärkyä, ehkäpä tämä selittää osan pikkukoiran keskittymisvaikeuksista. Loppuilta meneekin ihan vaan nukkuessa ja huomenna otetaan vielä rauhallisemmin. Mari käski muutenkin yrittää nyt vähän varoa kun aikamoiset tällit oli Cava saanut aikaan. Helpommin sanottu kuin tehty. Voisikohan ton vaan pakata kuplamuoviin? 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!