tiistai 12. syyskuuta 2017

Heidi Pesosen toko 6/6

Eilen meillä oli kesän vika Heidin treeni. Cava oli tosi hyvä, vaikka jouduttiin vähän yllättäen suoraan autosta hommiin kun meitä edeltävä koirakko oli myöhässä eikä ollut vielä saapunut paikalle. Tästä huolimatta Cava oli tosi kivassa vireessä. Vähän se sähläsi alkuun, mutta ei pahasti. Aloitettiin luoksetulosta. Perusasennot on viime aikoina jäänyt vajaaksi ja katsottiin niitä. Nyt Cava teki nättejä perusasentoja, joten ei jääty sitä hinkkaamaan muutamaa toistoa enempäää. Tehtiin ALO tasoinen seuraamiskaavio, se sujui ihan hyvin Cavan osalta, seuraaminen on vihdoinkin palautunut entisiin uomiinsa ja nyt sillä pysyi sentään suurimman osan ajasta tassut maassa. Lisäksi katsottiin vielä hyppyä, se sujui nyt hyvin. Tehtiin lyhyet ja ytimekkäät treenit ja onneksi saatiin onnistumisia. Heidi kehui Cavan fiilistä ja sanoi, että se oli nyt pitkästä aikaa hyvällä tavalla itsevarma.

Loppu aika menikin sitten jutellessa ja käytiin läpi, miten Cavaa kannattaisi valmistaa ekoihin kisoihin, mitä tehdään vikoina päivinä ja mitä sitten vielä kisapaikalla. Sunnuntaian meillä on siis ekat kisat tiedossa ja jännittää kamalasti! Tuntuu ettei olla valmiita ja jokaisessa liikkeessä hiottavaa. Toivottavasti kuitenkin selvitään kokeesta ilman isompia kämmejä ja ei täysin nolata itseämme.

Hieman haikea fiilis kun Heidin treenit taas loppui, ollaan saatu hyviä vinkkejä ja Cava on taas kesän aikana kehittynyt hienosti. Meillä on onneksi tosi kivoja treenikuvioita jo syksylle tiedossa ja toivottavasti syksy ja talvi tulisi treenattua hieman kesää ahkerammin.


Tänään oli hieman vetisemmät treenit, ollaan nyt ainakin varauduttu kaikkiin olosuhteisiin :) 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!