sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Retkellä ja rally-tokoa

Eilen lähdettiin heti aamusta retkelle Helsinkiin. Cava ei olekkaan tainnut koskaan päästä edes kaupunkikävelylle. Mentiin bussilla keskustaan ja siitä Kauppatorille ja Suomenlinnaan. Bussimatka sujui rauhallisesti mun jaloissa nukkuen. Kampista Kauppatorille kävellessä tuntui, että kaikki ovat liikkeellä. Saatiin sokkeloida ihmisvilinässä ja kylläpä pikkukoira yllätti! Käveli niin nätisti, että tuntui kun ei olisi ollut koiraa mukana ollenkan. Ensimmäinen pysähdys oli Kauppatorilla, missä syötiin aamupalaa ja ostettiin Suomenlinnaan mukaan mansikoita ja herneitä.


Mua jännitti eniten, että mitä Cava mahtaa sanoa lautasta. Se kun ei oo ikinä vesillä matkustanut. No eipä se tehnyt muuta kuin nukkui mun jaloissa. Ei välittänyt ohi kävelevistä ihmisistä eikä selän takana räksyttävistä pikkukoirista. Ihan paras RetkiSauks <3 Käveltiin aikalailla koko Suomenlinna ympäri ja nautittiin ihanasta säästä. 

Suomenlinnassa kiertelyn jälkeen palattiin takaisin keskustaan ja käytiin syömässä. Ravintolassa Cavaa taisi retkipäivä jo hieman väsyttää ja se nukkui sikeästi pöydän alla. On se kyllä ihanaa kun on koira, jonka kehtaa ottaa mukaan ihan minne vaan! 


Kotiin tultiin vaihtamaan vaatteet ja hakemaan treenikamat mukaan ja lähdettiin melkeen suoraan rally-tokoilemaan Heidin ja Särmän kanssa. Ei olla taidettu tehdä rallya lainkaan meidän vikan ALO-kokeen jälkeen ja nyt ois haaveissa ilmottautua AVO-kokeeseen. Pitäisi siis vissiin treenata. Rakennettiin AVO-tasoinen rata ja mentiin se Cavan kanssa useammassa pätkässä. 

Jotain huomioita itselle:
- AVOssa pitää kääntyä paikallaan (vrt. ALOssa sai tehdä laajemmat käännökset)
- etenkin 360 ja 270 asteen käännöksissä Cava helposti istuu, joten pitäisi itse kääntyä reippaammin
- maahanmenot tökkii taas.. 
- spiraali ja pujottelu on Cavalle aika tylsiä ja pitäisi niitä treenata enemmän ja palkata enemmän ja yllätyksellisemmin
- kaivattaisiin molemmat ratatreeniä ja rutiinia ja toki yksittäisten kylttienkin hiomista

Hyvää oli ehdottomasti Cavan asenne, se teki tosi kivalla fiiliksellä ja keskittyi hyvin. Ei tuntunut painavan yli 6 tunnin päiväretki ollenkaan ja Cava keskittyi treenissä hienosti. Olin treenien jälkeen niin onnellinen meidän tekemisestä ja jäi treeneistä tosi hyvä mieli. Toki aina löytyy hiottavaa, mutta oli meillä kyllä hurjan kivaa taas päästä yhdessä treenaamaan. Nämä olikin sterkan jälkeen ekat kunnon treenit! Kiitos Heidi seurasta ja neuvoista :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!