lauantai 20. toukokuuta 2017

Royal Canin Show 2017

Tänään osallistuttiin Cavan ensimmäisiin näyttelyihin. Cava esiintyi nuorten luokassa kolmen muun nartun kanssa. Cava oli ainut käyttölinjainen paikalla. Tuomarina meillä oli Karen Gilliland Irlannista. Cava esiintyi nätisti, liikkeissä se oli vähän turhan vauhdikas ajoittain, mutta ei haittaa. Ihanan innokas. Seisomiseen olin tosi tyytyväinen. Ei liikkunut vaikka tuomarilla selkeästi kesti pohtia, että minkä arvosanan voi meille antaa. Vähän jännitti, mutta kehästä päästiin poistumaan hymyillen. 

Cavalle siis tulos NUO-H arvostelulla:
For me she does not resemble australianshepherd. Lacking in bone. Head shape is more like bordercollie. But has good body shape & level topline. Nice tailset & good feet. Walk OK on the move.

Alla kuvia Cavan näyttelypäivästä. Palkaksi hyvästä suorituksesta uusi lelu, josta tuli heti suosikki. Lelusta löytyi karvaa, pallo, vinku, pörröosa mihin purra ja joustoa. (Ihan maailman siistein lelu! Suosittelen kaikille! T:Sauks) Lelun lisäksi sai juustohampparin, mutta se oli vähän ällö ja jäi isolta osin syömättä. 

#dogshowlife 🤓🐾

Henkilön Cava - Wirneen Lumoava Loitsu (@cavatheaussie) jakama julkaisu
4 kommenttia:

  1. H-Onnea! Nyt on hyvä harrastaa :)! Meidänkin pitäisi jossain vaiheessa saada aikaiseksi mennä näytelmiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Mä oon ihan tyytyväinen, että hoidettiin tää nyt alta pois ja oikeastaan meillä oli ihan tosi kiva näyttelypäivä kun saatiin nauttia ihanasta säästä ja shoppailla kojuista lisää tokotarvikkeita ja leluja :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!