perjantai 14. huhtikuuta 2017

Tokokurssi 2/5


Eilen oltiin toista kertaa Marianne Forsellin tokokurssilla. Keskityttiin nopeisiin maahanmenoihin. Ne on meillä kyllä yksi ikuisuusprojekti :D alkuun tehtiin edestä istumasta maahanmenoja. Ne oli oikeastaan melko hyviä kaikki. Täytyy vaan muistaa pitää kriteereistä kiinni.

Toisena sivulta maahanmenot. Ne olikin huonoja ja pitäisi niitä nyt oikeasti hinkata enemmän. Cava ilmeisesti havittelee tässäkin melko vahvaa kontaktia ja menee maahan hieman mutkalle ja asento on epämukava esim. paikkista ajatellen. Alkuun voisi tätä vahvistaa ihan käsiavulla ja esim. etupalkalla. Kokeiltiin palloa etupalkkana, mutta siihen Cava jäi hieman liikaa kiinni. Tiedossa siis myös lisää luopumistreenejä leluista. 

Otettiin maahanmenoja myös pidemmän odottelun jälkeen. En ole näitä paljoakaan treenannut, mutta ihan kaikessa yksinkertaisuudessaan voidaan aloittaa näitä niin että Cava on sivulla/edessä ja välillä pyydetään se heti maahan ja välillä sitten odotetaan eri pituisia aikoja (alkuun esim. 3sekunttia-5sek.-2sek.-7sek.). En oikeastaan edes tajua miksen ole tätä treenannut...

Tehtiin vielä sivulla häiriössä maahanmenoja. Meidän edessä istui ihmisiä ja Marianne käveli edes takaisin ja huuteli "käsky" eikä Cava saanut reagoida näihin ja kuitenkin sen piti kuunnella mun maahanmeno käsky kun sen annoin. Hyviä suorituksia saatiin vaikka jokunen ennakointi Cavalta tulikin. Loppuun otettiin pari liikkuroitua liikkeestä maahanmenoa. Niistä 2/3 oli hyviä ja yksi sitten vähän hitaampi. Korjasi kuitenkin sen hyvin kun tehtiin uudelleen ja siihen sitten lopetettiinkin maahanmenojen hinkkaaminen.

Loppuun tehtiin merkin kiertoja häiriössä. Merkki treenitilan toiseen päätyyn ja kierto piti suorittaa vaikka muut treenasi siinä vieressä kontaktin pitoa. Cava suoriutui hienosti! Sillä oli hurja vauhti ja into. Merkin kierto onkin varmasti yksi Cavan lemppari liikkeistä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!