sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Kenraaliharjoitus

Eilen oltiin hallilla treenaamassa meidän mukavan treeniporukan kanssa. Cava ja Särmä tekivät kisamaiset rally-tokoradat. Alla Cavan ALO rata.


Cava oli aika kivasti kuulolla ja sain valmisteluissa sen jo hyvin vastaanottavaiseksi mun käskyille. Radalla muutama haistelu, mutta niistä lähti helposti taas mun mukaan kun vähän taputin reittä. Täytyy olla itse selkeä kun tuntuu, että Cava haistelee juuri silloin kun on vähän epävarma että mitä seuraavaksi tapahtuu. Muistaa radalla kehua pientä, että Cavakin tietää tekevänsä tehtävät oikein. Käännökset oli Cavaksi jäykkiä, vaikka eivät ulospäin varmaan siltä vaikuttaneet. Täytyy hieroa Cavaa ja pitää bottia päällä kun se on muutaman kerran nyt liukastellut niin saattaa olla jotain pientä jumia. 

Kaiken kaikkiaan rata sujui tosi hyvin spiraaliin asti. Siinä meni itselläni liikkeen oikea suoritustapa vähän sekaisin ja Cava luonnollisesti reagoi helposti siihen kun mä en tiedä mitä pitäisi tehdä. Tässä siis pakka vähän hajosi, mutta uusittiin kyseinen liike ja se sujui paremmin. Iloinen siitä, että vaikka pakka hajosi totaalisesti mun mokailuun niin saatiin se kuitenkin nopeasti kokoon ja pystyttiin jatkamaan rataa hyvällä fiiliksellä. Liikkeestä maahan kyltillä Cavalla jäi kyynärät vähän ilmaan. En tiedä mistä tämä ongelma taas tullut kun kesän jälkeen ei ole näin käynyt..

Myös radan loppu sujui varsin sujuvasti. Jos meillä menee kisadebyytti yhtä hyvin niin olen kyllä tyytyväinen. Ensi viikolla aiotaan vielä vahvistaa tuota liikkeestä maahanmenoa ja täytyy katsoa jos vaikka tehdään sitten kisoissa ihan käsiavulla kun rallyssa avut on kuitenkin sallittu. Koitetaan treenailla remmin kanssa, lähinnä että itselle tulee rutiinia enkä oo niin solmussa sen kanssa :) hyvillä mielin valmistaudutaan ensi viikonlopun kisoihin! 

6 kommenttia:

 1. Olettekos Vantaalle menossa? Mä oon näillä näkymin menossa kattomaan yhden kaverin kisoja ALO-luokassa eli kiva, jos teidätkin siellä bongaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Vantaalle ollaan tulossa ja ALO-luokkaan myös, joten varmasti törmäillään! :)

   Poista
 2. Onnea kisoihin! Koskakohan me uskalletaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea me tarvitaankin :D Cava ei ole vielä täysin kisavalmis, mutta ajattelin että rallyn alo-luokka on mukava ja helppo tapa aloittaa kisaura. En halua että kisoihin menemisestä tulee hirveän isoa kynnystä, joten mennään nyt katsomaan miten pärjätään ja mitkä kaikki asiat tarvitsevat vielä hiomista :) häiriöt meille varmaan pahimmat. Rohkeasti siis vaan kisoihin kokeilemaan kun liikkeet on hallussa, ei se ole niin vakavaa vaikkei onnistumista tulisikaan! Kokemusta sitten ainakin :)

   Poista
 3. Onnea kisoihin! Mäkin ajattelin aloittaa rallysta nyt kun Noxin häiriönsieto on parantunut kastroinnin jälkeen huimasti. Mut enköhän mä sen jännitykselläni pilaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muaki jännittää ihan kauheasti ja pelkään et pilaan sillä Cavan suorituksen, mutta mitä väliä! Tavoite, et meillä on kivaa yhessä ja tehtäis samaa rataa vähän pienentää omaa jännitystä. Ei meillä oo mitään hävittävää ja ollaan jo kyllä (mun mielessä) ihan voittajia kun edes uskaltaudutaan kisoihin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!