torstai 29. joulukuuta 2016

Uutta ulkoasua

Uuden vuoden kunniaksi uutta ulkoasua ja ilmettä blogiin. Osa olikin jo ehtinyt huomata, että blogi oli hetken aikaa sulkeutuneena, mutta ihan vaan ulkoasumuutosten takia. Aivan ihanan ja todella hienon bannerin meille piirsi supertaitava Maija Suni (http://rabbits-smiles.blogspot.fi)! Kiitos vielä miljoonasti <3

Mitäs meidän lukijat tykkäävät tästä uudesta ulkoasusta? Minusta Maija onnistui todella hyvin tuomaan esille Cavan aktiivisuuden ja iloisuuden ja uusi banneri kertookin kaiken olennaisen meidän blogista; ihana ja pirteä Cava paimennuksen ja tokon parissa.

8 kommenttia:

 1. Hieman liian söpö ja tyttömäisen "pehmeä" ulkoasu mun makuun, mutta hienosti toteutettu, sitä en kiellä. Omat taidot ei riittäisi tuollaista banneria tekemään. :D Kivan uniikki myös, erottuu joukosta!

  Myöskin mä olisin varmaan jättänyt juoksevan Cavan sekä Cavan kapulan kanssa pois, ja pitänyt vaan paimentavan Cavan ja lampaat tuossa kuvassa. :)

  VastaaPoista
 2. Maija on kyllä ihan mielettömän taitava! Ihana banneri ^_^

  VastaaPoista
 3. Upea banneri ja ihanan raikas ulkoasu! <3 Tykkään kovasti. Tykkään Maijan bannereista ja olen itsekkin tilannut useamman. Nykyisellä on menty ikuisuus, mutta kohta saan tilata uuden. Jeee!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ja persoonallinen banneri! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava! Tykkään tuosta kokonaisuudesta :) Väritkin kivat.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista ja mielipiteistä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!