sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Paimennus 17

Paimennusta Pukkilassa. Ollaan kehitytty niin hurjasti, kuinka siistiä! Pukkilassa olikin tänään tosi täyttä ja paljon porukkaa paimentamassa. Monta aussieta mahtui tähän päivään ja oli kiva nähdä muita rotutovereita lampailla. Kyllä aussiet ovat hienoja paimenia <3 muutamia tuttuja ja ihan uusiakin tuttavuuksia. Ei otettu Cavalle mitään uutta treeniin vaan jatkettiin samojen vanhojen juttujen parissa kuin edellisetkin treenit. Pysähdyksiä, kuljetusta ja suuntakäskyjen alkeita.

Tällä kertaa treenit sujui tosi kivasti. Ei liiemmin mitään ryntäilyjä vaan rauhallista ja keskittynyttä työskentelyä. Stopit olivat omaan makuuni ehkä hieman hitaita (hitaampia kuin ovat olleet aiemmin) ja ajattelin niitä treenaille nyt tulevalla viikolla ihan ilman lampaitakin ja vahvistaa käskyjä. Ei nyt ollut niin huonoja nuo pysähdykset, mutta saisivat mielestäni olla täpäkämmät. Liikkeelle lähdöt saatiin kivan rauhallisiksi molemmilla kierroksilla ja enimmäkseen Cava ravaili nätisti ja keskittyi hyvin hommiin.

Oikealle lähetykset olivat hankalampia kuin vasemmat. Cava tuntui alkuun näissä tosi vinolta. Kuitenkin erityisesti tokalla kierroksella ja ensimmäisen kierroksen lopulla saatiin oikeallekkin tosi hyviä ja kivoja pätkiä. Kristiina kehui Cavaa tänään kovasti eikä taidettu juurikaan saada huonoa palautetta, kehuja ja neuvoja vaan. Huippis Cava! Niin hienoa saada just Cavan kanssa tehdä yhdessä hommia. Meillä oli tosi kivaa tänään paimennustreeneissä, saatiin valtavasti onnistumisia ja kiva oli saada myös muilta treenaajilta kehuja ja mukavia kommentteja meidän paimennuksesta. Tosi hyvää tehnyt kun ollaan nyt ahkerasti käyty kerran viikossa lampailla, kehitystä tullut hurjasti ja ollaan molemmat opittu paljon.

Masurapsutuksia hyvien treenien päätteeksi <3 

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!