perjantai 14. lokakuuta 2016

Junnutoko 3/12


Hmm viikon tokotauko ja oikeastaan treenitaukokin ei varsinaisesti tehnyt terää :D voi apua mitkä treenit! Cavalla oli hauskaa, ehkä vähän liiankin hauskaa. Se hyppi ja loikki, repi leluja hulluna ja tarjosi noin 727291910 juttua ennenkö ehdin pyytää ensimmäistäkään asiaa. Olin itse alkuviikon reissussa ja Cava hoidossa, eilinen meni Kodan kanssa eläinlääkärissä ja tänään ei ehditty edes kunnon lenkille ennen treenejä. Hulabaloo treenit ei siis tullut yllätyksenä. Kouluttaja Nina oli reissussa, joten häntä tuurasi tänään Senni Huotari. Sennin treeneissä oltiin viimeksi elo-syyskuussa, ja oli kivaa saada palautetta, että Cava on (ainakin joissain asioissa) kehittynyt ja mennyt eteenpäin. 

Aloitettiin noudolla. En saanut itseäni riittävän skarpiksi ja kun heitin kapulan ensimmäistä kertaa, niin Cava käytti heikon hetkeni hyväkseen ja ryntäsi sinne perään ja itse repesin nauramaan kun Cava sinkosi kapulan perään niin hullunkurisesti. Uusi yritys ja hieman parempi lopputulos. Alettiin tehdä niin, että heitin kapulan ja seurautin Cavaa ja leikkipalkkaus ja siitä vasta noudolle. Onhan tämä nouto mennyt hurjasti eteenpäin. Rakas Cava<3 ihana noutohulluni. Vielä aika paljon malttia haettavana, mutta erityisesti nostot olivat tänään todella, todella nättejä ja siistejä. Tässä taas huomaa miten skarppina itse pitää olla kokoajan, jos en keskity tekemiseen täysillä ei Cavakaan sitä tee. Eikä siltä voi tietenkään edes vaatia sitä. Paljon on hommia siis oman pään sisällä tehtäväksi.

Toisena liikkeestä seisomisia. Harmitti vähän, että otin tämän liikkeen. Tehtiin näitä muutama pihalla ennen treeniä ja ne oli ihan supereita. Treenissä nämä ei taas onnistuneet. Cavalla oli liikaa höpövirtaa ja se poukkoili ympäriinsä, ei keskittynyt ja tarjosi kaikkea mahdollista (muuta paitsi sitä seisomista). Nojoo, muutettiin treeniä vähän ja treenattiin enemmän siinä seisomisessa pysymistä ja haettiin sillä keskittymistä ja rauhaa. Sujui aika kivasti ja onnistuin jopa aiheuttamaan häiriötä heittelemällä nameja Cavan lähelle. Kivasti pysyi. Sen jälkeen muutama toisto liikkeestä ja sujui paremmin. Noh, ei mitään loistosuorituksia tämän osalta tänään, mutta kivoja treenivinkkejä saatiin ja vähitellen alkaa tuntua, että kyllä nää jäävät lähtee tästä vähitellen kehittymään.

Seuraavana seuraamista. Aika kaunista. Siis oikeasti. Hieman liian innokas ja pomppuisa, mutta piti kontaktin ja paikan hyvin. Tehtiin aika pitkää pätkää (lähinnä suoraa). Nyt vaan rohkeasti pidentämään pätkiä ja sitten omana treeninä käännöksiä ja perusasentotreeniä. Kaiken kaikkiaan aika kiva asenne alkaa olla seuraamisessa. Tästä on hyvä jatkaa. Tämän jälkeen tauko.


Tauon jälkeen jatkettiin seuraamisella. Pidempää pätkää ja itselle ohjeeksi kävellä reippaammin. Kivaa fiilistä meidän seuraamisessa kyllä on jo! Hieman pitää katsoa, ettei Cava ala painaa seuraamisessa. Ei tällä hetkellä ole sen suhteen ongelmaa, mutta tiedän että Cavalla on herkästi taipumusta siihen.

Vikana kaukoja. Napakat ja täydet vaihdot!! Jes :) nyt vaan vähitellen pitää kasvattaa matkaa ja hakea varmuutta ja häiriön kestoa. Ei mitkään huippu treenit, ihan ei ollut Cavalla mielentila kohdillaan ja eikä ajatus 110%:sesti treenissä. Paljon kummiskin onnistumisia ja ja sellaisia pieniä hyviä juttuja, vaikka kokonaisuus hieman hakusessa. Asenne hyvä, mikä on tärkeintä! Hyvä asenne kun on pohjana niin siihen on helppo rakentaa päälle sitä tarkkuutta ja muuta. Jatketaan siis treenejä. 


Jos joku tietää ja osaa auttaa niin: mitä ihmettä teen väärin kun nää tekstit ei tuu samalla fontilla vaan fontti vaihtuu eriksi kesken postauksen D: pöh.. enkä saa vaihdettua sitä niin että tulisi samalla fontilla. Ruman näköistä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta toi aloitus... loikkiminen ja hyppiminen. :D hei tohon fonttiasiaan niin mulla tekee noin jos osan tekstistä kopioin jostain, siis jos oon kirjottanu esim wordiin valmiiksi jotain, kun ei oo ollu nettiyhteyttä. Luulisin, että korjaantuu, kun meet tekstiä kirjoittaessa siihen html -kohtaan, etit sieltä kohdan missä lukee font ja joko otat sen koko fontti -kohdan sieltä pois, tai kirjoitat siihen tilalle halutun fontin nimen. Se automaattinen fontti on asetettu sieltä malleista, mut jos se tolleen vaihtuu nii uskon että ratkasu löytyy sieltä tekstin omasta koodista. Ymmärsitköhän tästä :D voi tosin myös olla että bloggerilla on taas jotkut ihan omat jutut käynnissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos miljoonasti vinkistä! Täytyy kokeilla jos noilla neuvoilla saisin ton korjattua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!