torstai 8. syyskuuta 2016

Uusi treeniliivi


Olen rakastunut! Pitkän harkinnan jälkeen päätin painattaa mun varatreeniliivin. Pääasiassahan mulla on ollut käytössä Berran pinkki treeniliivi. Se on ollut ihana ja täydellinen. Käytössä jo varmaan 7 vuotta (kestävää tavaraa). Mutta vähitellen on pakko myöntää, että tuo treeniliivi on tulossa tiensä päähän. Se on niin saastaisessa kunnossa, että en pesusta huolimatta kehdannut lähettää sitä painatettavaksi. 

Niinpä painatukseen lähti varatreeniliivini. Musta, myöskin Berralta hankittu liivi, joka on vähäisestä käytöstä ja nuoremmasta iästä johtuen huomattavasti paremmassa kunnossa. Pesun ja painatuksen jälkeen kuin uusi. Ja toimii jatkossa varmasti meidän "päätreeniliivinä". Onhan se nyt niin hieno, että ehkä vihdoinkin saan aikaiseksi heittää saastaisen ja loppuun käytetyn liivini pois :D 

Toivottavasti en joudu katumaan, että otin liivin Cavan virallisella nimellä enkä "wirneen working aussies" tekstillä. Se olisi ehkä vähentänyt "kiva bortsu sulla" kommentteja. Noh sen näkee sitten, nyt oli ainakin rakkautta ensi silmäyksellä tämä liivin painatus <3

Treeniliivi on tosiaan Berralta, muutaman vuoden vanha eikä mitään hajua mallista. Painatuksen tilasin Ilowillalta ja en voisi olla tyytyväisempi saamaani palveluun. Noin viikko treeniliivin postituksesta sain hakea valmiilla painatuksella varustetun liivin takaisin kotiin postista. Hintaa lystille tuli 10€+postit, mikä oli mielestäni äärimmäisen kohtuullinen hinta. Tällä hetkellä itselläni ei olisi varaa hankkia uutta treeniliiviä, mutta näinkin halvalla sain vanhasta, mutta hyväkuntoisesta yksilöstä kuin uuden. 

6 kommenttia:

 1. Hieno on! <3 Itse tilasin kanssa Ilowillalta painatuksen liiviini ja olin kyllä äärimmäisen tyytyväinen. Häkellyttävän halpa, hyvää (ja kestävää) työtä ja nopeaa palvelua. Iso peukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta mä sen idean sainkin tuolla painattaa ;) ja ei oo kyllä mitään huonoa sanottavaa, niin hyvää oli palvelu <3

   Poista
 2. Hieno on! True bortsuharrastajat tietää, että Wirneen on aussiekasvattaja. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!