keskiviikko 3. elokuuta 2016

Senni Huotarin toko 9/14

Tänään jatkettiin tokoilua Sennin opissa kesätauon jälkeen. Oltiin Cavan kanssa ainoana paikalla, mikä taisikin tällä kertaa olla hyvä asia. Cava oli nimittäin aivan villinä ja se ei meinannut malttaa keskittyä lainkaan. Ihmeellistä, ollaan touhuttu normaalisti ja lenkkeilty normaalisti, mutta Cava oli kuin muurahaisia pyrstössä. Se ryntäili ympäri hallia hepuleissa ja pyöri ja hinkkasi itseään maahan..?! En ole ikinä nähnyt sitä noin sekaisin. Lähinnä vaan nauratti pikkukoiran ilo ja riemu, vaikka treenit tällä kertaa menivätkin pitkälti keskittymiskyvyn kaivamiseen. 


Aloitettiin seuraamisella, josta ei alkuun meinannut tulla mitään. Haettiin keskittymistä ottamalla muutamia perusasentoja (jotka olivat super hienoja!) ja vähitellen perusasennosta sitten seuraamispätkiä. Seuraamisessa aika paljon poikitusta, mitä ei tosin ole normaalisti esiintynyt, joten pistän tämän päiväisen adhd-kohtauksen piikkiin. Otettiin lyhyitä 1-3 askeleen seuraamisia ja lopetettiin kun saatiin muutama pätevä toisto. 

Seuraamis-teemalla jatkettiin vielä hiomalla vasemmalle käännöksiä. Tässä Senni piti naksutinta ja naksutteli oikeista kohdista. Cava meni tästä selkeästi hieman hämilleen, yritti hakea Senniltä palkkaa ja tarjota tekemistä sinne suunnalle :D takapään käyttö on kesätauolla kehittynyt kivasti ja siinä saatiin monta hyvää pätkää. 

Tämän jälkeen siirryttiin eteentuloihin. Cava tulee suhteellisen lähelle. Tehtiin lyhyillä etäisyyksillä niin, että laitoin jalkojani hieman koukkuun. Tämä ei kauheasti auttanut -> Cava törmäsi koukussa oleviin polviin ja ajautui vinoon, jolloin suoritukset olivat normaalia huonompia. Seuraavaksi näytin muutaman pidemmältä matkalta. Ne olivat yllättävän hyviä. Suoria ja täpäköitä ja etäisyys pysyi kivasti. Tämän jälkeen tehtiin vielä muutama lyhyeltä matkalta niin, että jalkojeni edessä oli rima ja Cava ei saanut tuoda tassuja riman yli. Nämä sujui hienosti, rima auttoi Cavaa hahmottamaan omaa paikkaansa paremmin ja eteentulot oli siistejä. Tehdään näin nyt hetken aikaa, että Cava hahmottaisi paremmin oikean kohdan. Suoruus on parantunut kivasti ja eteentulot olivat suoria ja täsmällisiä. Tämän jälkeen lyhyt juomatauko ja annoin Cavan rallatella lelun kanssa hetken aikaa.

Loppuun katsottiin istu-maahan kaukoja. Ne olivat kehittyneet kivasti. Siirryin jo seisomaan ja näiden tekemiseen Cava keskittyi hienosti. Hieman on jo ennakoimista mukana, joten nyt täytyy tarkemmin olla palkkaamatta sitä muista kuin niistä, joihin se on saanut käskyn. Ihan vaiheessahan nämä ovat, mutta kivasti tekniikka mennyt jo eteenpäin ja vaihdot ovat mukavan teräviä. Hienosti pysyy myös takapää paikoillaan.


Viimeisenä tehtiin noutoa. Nyt olisi tarkoituksena vähitellen koota noutoa valmiiksi liikkeeksi. Aloitettiin sillä, että heitin kapulan ja pyysin Cavan sivulle ja katsekontaktista sai palkaksi noutaa kapulan. Alku oli vaikea, mutta lisää treeniä! Cava oppii tämän varmasti nopeasti. Tokomotivaatio taas huipussaan!

2 kommenttia:

  1. Niin tuttu riemuilme tuossa ekassa kuvassa. Yksityistreenit ovat luksusta, mekin olemme saaneet nauttia niistä pari kertaa!

    VastaaPoista
  2. Yksityistreenit ovat kyllä luksusta! Ja riemuilme on kyllä niin tuttu, aussieiden perusilme? :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!