torstai 25. elokuuta 2016

Senni Huotarin toko 12/14

Eilen meillä oli taas Sennin toko. Saatiin osallistua tokoon juoksuista huolimatta, mutta pöksyt piti olla jalassa. Sekös oli Cavan mielestä tylsää ja tyhmää. Cava on saanut kotosalla olla ilman pöksyjä kun vuoto on ollut niin vähäistä ja pitää itsensä hyvin puhtaana. Treenit sujui siis melko huonosti ja koitetaan nyt totutella pöksyihin, mutta jos ne edelleen vaikuttaa ällöttäville niin jätetään varmaan sisätreenit juoksujen ajaksi tauolle. Turha käydä treeneissä, jos sieltä ei juuri mitään saa irti. Kotona treenit sujuneet kivasti. Maahanmenoihin ollaan saatu vauhtia ja iloisuutta, toki huonojakin tulee, mutta nyt on helpompi jättää palkkaamatta huonot kun hyviä ja palkan arvoisia suorituksiakin tulee. Kaukot ovat edistyneet kivasti. M-I vaihdot on hyviä ja samoin I-S vaihdot mennyt hurjasti eteenpäin. Kivaa kun treenaaminen ja hinkkaaminen alkaa näkyä. Eilen tehtiin lenkillä myös lyhyitä peruutuspätkiä. Peruuttaminen on tosi ruman näköistä, mutta vihdoinkin Cava on tajunnut lähteä taaksepäinkin seuraamisessa. Ainakin on nyt jotain mitä lähteä työstämään.

No mutta joo, eilisistä ohjatuista treeneistä. Ei paljoa pystytty tekemään kun Cava ei olisi halunnut edes kävellä pöksyt jalassa. Tehtiin siis vauhtiliikkeitä. Aloitettiin ihan vaan luoksetuloilla. Istumisissa valahti lonkalle, ei olisi halunnut istua vaan repiä juoksuhousuja, eikä siis malttanut edes keskittyä sitä aikaa, että pääsin kävelemään lyhyen matkan päähän ja kutsumaan luokse. Muutaman korjauksen jälkeen malttoi istua varsin tuskaisen näköisenä, luoksetulo oli vauhdikas ja leikkiminen oli kivaa. Otettiin luoksetuloja muutamia ja palkkasin Cavan niin, että sai juosta mun jalkojen välistä palkalle. Sujui kivasti ja vauhdikkaasti. Koitettiin ottaaa pätkää seuraamista, mutta se ei oikein ottanut onnistuakseen. Lelu kainalossa meni ihan kivasti, mutta vaati sen lelun näkyville, että jaksoi yrittää. Normaalisti oon palkannut namilla, mutta ruoka on juoksujen aikana maistunut huonosti ja treeneissä ei nyt syönyt ollenkaan.

Tehtiin lyhyt noutotreeni, mikä sujui ihan kivasti. Otti hyvin kontaktia ennen kapulalle lähetystä ja malttoi jopa istua ja odottaa kun heitin kapulan. Nostot olivat vähän laiskoja, samoin palautukset, mutta varmasti johtui nyt pöksyistä. Noudon jälkeen taukoa. Eipä kovin kivat treenit ollut kun näki, että Cava ei oikein nauttinut. Ensi viikolla kysäisen, jos voitaisiin tehdä vaikka hallin ulkopuolella omat setit niin ei tarvisi pöksyt jalassa treenailla. Toki voi olla, että viikossa Cava on tottunut pöksyihin.

Tauon jälkeen merkin kiertoa. Se oli haastavaa. Merkki oli hukassa ja Cava lähti merkille laiskasti. Paluu lelulle oli nopea, mutta kierto ei ollut kivaa. Nyt vahvistellaan kiertoa ja otetaan siitä kiva leikki, niin että siitä itsestään tulisi jo palkitsevaa Cavalle. Toki ennen Cava on tuostakin liikkeestä pitänyt joten vaikea sanoa mikä oli juoksupöksyistä johtuvaa. Koitetaan tehdä tästä kuitenkin kiva leikki ja esim. kahdella tötsällä ottaa vähän aksatyyliin kiertämistä.

Voi Cavaa. Se on ollut vähän vetäytyväinen nyt juoksuisena ja ruoka maistunut huonosti. Onneksi syö kuitenkin kädestä iloisesti niin ollaan treenailtu ja hinkattu niitä kaukoja ja muuta. On siis saanut masun täyteen vaikkei kupista ole ruoka juurikaan maistunut.

Cavan treeni-ilme eilen. Ei kauheasti naurattanut pientä :D 
Miten vaikea on saada kolmelle koiralle kivat ilmeet yhteiskuvaan? Neljäs ei edes suostunut tulla samaan kuvaan.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!