torstai 18. elokuuta 2016

Senni Huotarin toko 11/14


Aloitettiin treeni maahanmenoilla. Voimakkalla käsiavulla sujui hyvin, mutta ilman käsiapua maahanmenot olivat hitaita ja moniosaisia (ts. ei mene kerralla maahan vaan hitaasti valuen). Hieman alkaa mietityttää, että oliko lainkaan oikea tapa opettaa maahanmenoa tarjoamisen kautta ja olisikohan ehkä helpompi opettaa maahanmeno uudelleen uudella käskyllä. 

Seuraavana otettiin eteentuloja. Maasta eteen Cava tuli kivasti ja käytti hyvin peppua ja etutassutkin tuli oikeaan kohtaan. Pientä edistystä havaittavissa viime viikkoon, mutta tarvitsee edelleen paljon vahvistamista ja ei ole vielä valmis liitettäväksi luoksetuloon.

Merkin kiertoa tehtiin viimeisenä enne taukoa. Tässä otti aika paljon häiriötä kun yksi ryhmäläinen saapui myöhässä paikalle ja tämä häiritsi Cavan keskittymistä. Ei siis saatu parhaita mahdollisia suorituksia aikaan. Cava on viime aikoina ottanut treeneissä kovaakin häiriötä mitä ihmeellisimmistä asioista ja välillä se tuntuu hukkaavan korvansa ja keskittymiskykynsä kokonaan. Ehkä tähän ikään liittyvää? En tiedä. 

Tauon jälkeen tehtiin vielä pieni pätkä seuraamista. Seuraaminen näytti ja tuntui aika kivalta. Tehtiin käännöksiä vasempaan ja lyhyitä pätkiä suoraan. Pyrin palkkaamaan Cavaa liikkeestä sillä se aika vahvasti pyrkii istumaan ja käännöksissä se on vähän huono juttu kun ei käytä takapäätä vaan istuu alas. Mutta kivalta alkaa lyhyet seuraamispätkät näyttää. 

Loppuun "loppupalkaksi" muutama nouto. Kivoja nostoja ja hyvä vauhti kapulalle ja takaisin. Super Sauks! <3

2 kommenttia:

  1. Ehkä just ikä tai vaikka lähenevät juoksut vaikuttaa tuohon häiriöhommaan? :-) Kaunis Cava <3

    VastaaPoista
  2. Jep! Vaikea sanoa, joinain päivinä Cava on ihana ja reipas oma itsensä ja välillä on päiviä kun tuntuu etten tunnista koko koiraa :D ehkäpä juoksut tuloillaan ja höspönä koko koira sen takia. Kaunis se on onneksi joka päivä <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!