lauantai 20. elokuuta 2016

Juoksut

Sniiiif! Mihin mun pikkupentu on oikein hävinnyt :( tänään aamulla huomasin pienen veritahran lakanoissa ja tsekkaus Cavan takapäähän osoitti, että Cavalla on juoksut alkaneet. Onhan se niitä jo hyvän tovin tehnytkin ja oon useampiin "onko sillä juoksut?" kyselyihin saanut tässä vastata. Nyt ne sitten vihdoin alkoi. Toivottavasti tämä selittää osaltaan Cavan viime aikaisia hajujen perässä haahuiluja ja keskittymiskyvyn puutetta. Mielenkiintoista nähdä miten ensimmäiset juoksut vaikuttavat. 


Kehtaako tätä enää sanoa pennuksi? 

8 kommenttia:

 1. Iik! Ne on jo niin isoja. <3 Vaikuttaako Cava yhtään erilaiselta? Muuten kun haahuilut ja keskittyminen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin!! Sanoppa muuta. Ei Cava ainakaan vielä vaikuta erilaiselta. Eilen oli yksinollessaan tehnyt ensimmäiset tuhonsa (tuhosi petinsä ja söi siitä palan vetoketjua, joka onneksi tuli kakan mukana ulos). Yöllä meinasin jo ärähtää sille että miksi ihmeessä nuolee kokoajan itseään ja ei malta rauhoittua nukkumaan, mutta nyt aamulla selvisi syy tuohon nuolemiseenkin :D mutta mielenkiintoista nähdä miten vaikuttaa Cavaan ja muuttuuko käytös juoksujen aikana.

   Poista
 2. Iso tyttö. Niin kovin nopeasti ne kasvavat karvapalloista kropaltaan aikuisiksi.

  VastaaPoista
 3. Siis eiks ne oo aina pentuja kunnes tulee seuraava pentu... ;)
  Nimim. Olen omistanut mm. 4 vuotiaan pennun xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tuon suuntaista olin suunnitellutkin ;D tosin mun 8-v Kodakin on suurimman osan ajasta vielä pentu <3 eikai nää "lapset" ikinä kasva aikuisiksi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!