lauantai 11. kesäkuuta 2016

Silakka merihädässä


Eilen käytiin iltapäivällä Cavan, Särmän ja Heran kanssa koirauimala Sippurassa. Tämä oli Cavan toinen uintikerta. Talvella Cavan ollessa noin neljän kuukauden ikäinen käytiin kerran koirauimalassa ja nyt kesällä Cava on käynyt muutamia kertoja kahlaamassa ja ottanut pieniä pulahduksia luonnonvesiin. 

Vähäisestä harjoituksesta johtuen Cavan uintityyli kaipaa vielä hiukan hiomista. Innokas uimari se vaikuttaisi olevan eikä vettä pelkää, mutta tekniikkaa pitäisi saada paremmaksi. Eiköhän se nyt kesän aikana kun uimaan pääsee enemmän. Tuli Cavalla oikein hyviäkin uimapätkiä, joten kyllä se varmasti oppii kunhan harjoittelee ja saa hieman voimaa lisää. Tällä kertaa Cava myös pulikoi vedessä lähes koko ajan, joten loppua kohden se oli varmasti jo hurjan väsynyt. Uinti kun ottaa hieman eri tavalla lihaksiin kuin meidän normaali liikunta. Väsymystähän tämä vesipeto ei kuitenkaan näyttänyt vaan viimeisellä kerralla kun otin sen altaasta niin se kyllä pisti ihan tosissaan hanttiin - äitiii pliis ei mennä vielä!

Oli taas kiva käydä koirauimalassa ja ymmärrän kyllä hyvin, miksi uimalat ovat viime vuosina saaneet valtavan suosion koiraihmisten keskuudessa. Talvellakin pääsee pulikoimaan ihanan lämpimiin vesiin ja koirat tykkää.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä! Koirat kyllä niin onnessaan kun pääsevät vesileikkeihin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Haha!! :D sun koirat vielä näyttää ees jotenki fiksuilta! Ainut kuva missä oli kaikki uimarit samassa. <3

   Poista
 3. Armas lähettää serkkutytölle terveisiä: "Uiminen on ihan mahtavaa! Mäkin olen uinut eilen ja tänään."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armashan on päässyt paljon polskimaan! Cava kiittää terveisistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!