keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Senni Huotarin toko 6/14


Tänään aloitettiin tokossa eteentulolla. Cava oli kehittynyt tässä huimasti. Eteentulot olivat innokkaita ja mikä tärkeintä suoria. Alkuun otettiin ihan lyhyellä matkalla, mutta koska nämä sujuivat niin hyvin alettiin pidentää matkaa. Hyvin sujui pidemmälläkin matkalla, mutta vaatii vahvistamista. Hieman oli epävarmuutta mukana.

Eteentulojen yhteydessä harjoiteltiin myös istuen odottamista. Tätä ollaan harjoiteltu aika vähän, mutta hyvin istua napotti kakara paikoillaan. Lisäksi tehtiin lyhyt paikkamakuu harjoitus. Alkuun pidempi pätkä niin, että seisoin lähellä ja toisella kerralla lyhyempi makuu pidemmällä matkalla. Molemmat sujui hyvin ja Cava pysy hyvin rauhaisasti paikoillaan.


Toinen setti aloitettiin ohjatun noudon alkeisharjoituksella. Tehtiin niin, että jätin Cavan istumaan eteeni jonkun matkan päähän ja vein Cavan kummallekkin puolelle kapulat. Käsimerkin avulla lähetin Cavan noutamaan vuorotellen oikealta ja vasemmalta. Palkkaus heti lelulla kun nosti oikean kapulan maasta. Joka kerta lähti oikealle kapulalle, taisi olla Cavan mielestä huikein leikki ikinä. Noutokapuloita, leluja ja juoksemista,mikä olisikaan parempaa?

Noutoteemalla jatkettiin meidän treenivuoro loppuun ja viimeiseksi otettiin hyppynoutoa. Ensimmäisellä kerralla Cava meinasi kompastua hyppyyn kun lähti niin vauhdilla, onneksi hypyssä ei ollut kuin yksi lauta niin selvisi kompuroinniata huolimatta kapulalle ja takaisin hienosti hypyn yli. Toisella kerralla korjasi hyvin ja pääsi hypystä yli ilman kompurointeja. Aika vauhdikasta touhua oli nämä Cavan hyppynoudot, mutta ainakin pikkutyypillä 

2 kommenttia:

  1. Eikä miten ihana ilme Cavalla tuossa ekassa kuvassa!<3 :'D Ja noi korvat on kyllä aika mahtavat, en kestä! :DD

    Teillä on treenit sujuneet aika kivasti! :)

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä semmonen komedienne, ettei sen seurassa voi itsekkään olla kovin vakavissaan :D korvat ovat myös ihan hassut, koko koira <3 ja kiitos! Treenit sujuvat hyvin kun on pätevä treenikaveri! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!