keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Lomalla

Cava on ollut lomalla jokusen päivän. Ei olla tehty mitään tokoon liittyvää tai oikeastaan mihinkään koulutukseen liittyvää. Ainoastaan ohituksia ja luoksetuloja ja muita arkijuttuja ollaan treenattu. Loma on tehnyt neidille hyvää. Se on rauhoittunut kotona kivasti ja ollut muutenkin varsin rento pötkylä. Ei vielä ainakaan merkkiäkään turhautumisesta, loistavaa. Näinhän sen pitäisikin mennä, että koira kestää tylsempiäkin päiviä. Toisaalta me ollaan touhotettu menemään aika hurjaa vauhtia menemään treeneistä toiseen. Lyhyt paussi siis varmasti tekee pelkästään hyvää.

Luoksetulot alkaa olla superpäteviä! Cava on tullut luokse lentävien lintujen luota ja jopa pupun perään lähdön jälkeen (pupu tosin kerkesi hävitä näkyvistä, joten se vaikutti varmasti asiaan). Yhdellä lenkillä Cava melkein juoksi kahden lenkkeilijän syliin kun yllättivät meidät kulman takaa, mutta sieltäkin pikkumusta pinkaisi täysillä ensimmäisen käskyn jälkeen luokse. 

Ollaan käyty pitkillä metsälenkeillä, löydetty uusia lenkkipolkuja ja läträtty vedessä, syöty luita ulkona ja piipahdettu mökillä. Juhannukseksi suunnitteilla pidempi mökkireissu, jonka jälkeen sitten paluu treenien pariin. Alla muutamia lomailukuvia vesipeto-Cavasta.

8 kommenttia:

 1. Ihanat lutrauskuvat! Mukavaa juhannusta teille molemmille.

  VastaaPoista
 2. Voi iik miten söpöt korvat uimari-Cavalla on <3 Nauttikaa lomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen uimakorvat on ihan huiput! Ei voi olla nauramatta kuvia katsoessa :) ja noh, onhan se kuivallakin maalla aika hauska korvaeläin :D

   Poista
 3. Kuulostaapa rennolta ja hienoa, että Cavakin on osannut rauhoittua lomailemaan! Mäkin ihailin noita korvia, niin hauskat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onneksi sen ei ole kuitenkaan lomallakaan tarvinut tylsistyä vaan kivaa puuhaa on riittänyt. Korvaotuksen korvat ovat varsin hilpeät :D

   Poista
 4. Upeita kuvia! Ja tauko aina aika ajoin tekee mun mielestä ihan hyvää. Usein todennut että tauon aikana tapahtuu kehitystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) se on kyllä ihan totta, että tauon jälkeen aika usein huomaa, että tapahtunut kehitystä parempaan suuntaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!