maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannusjälkiä ja muuta


Juhannus vietettiin rennosti mökkeillen. Treenattu ei juurikaan. Toko oli totaali tauolla ja jälkiä käytiin tekemässä neljä. Sen verran kivat maastot jäljille möksällä, ettei voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. Ensin tehtiin läheisellä pellolla, jonne saatiin lupa käydä jälkiä tallomassa. Pellolla jäljet sujui hienosti. Itse osasin paremmin toimia siellä, puutuin Cavan vauhtiin oikeissa kohdissa ja saatiin hienoja pätkiä. Vauhtia riittää, tarkkuutta ja hieman lisää ajatusta niin hyvä tulee. Enemmän pitäisi päästä tekemään. 

Sunnuntaina suunnattiin aamusta metsään. Harjoiteltiin hetki keppi-ilmaisuja  samalla kun sinne tallomani jälki vanheni. Ensimmäinen oikea metsäjälki. Cava teki hienosti, oli tosin ehkä jopa vauhdikkaampi kuin pellolla, joten pitää itse olla tarkkana ja himmailla vauhtia tarvittaessa. Keppejä jäljellä oli kolme (kaksi jäljellä ja yksi lopussa) ja Cava ilmaisi ja löysi kaikki. Ehkäpä ennen jälkeä tehdyt keppi-ilmaisu harjoitukset auttoivat. Olipahan vaan hauskaa. Nyt lisää treeniä! 

Riipputuolista löytyi Cavan lemppari lepopaikka:


Jälkien lisäksi lähinnä vaan nautittiin ulkoilmasta. Cava löysi oman lempparilajinsa, frisbee+uiminen, mikä olisikaan parempaa? Harmillisesti viikonlopun riekkumisista jäi tälle viikolle muistoksi ontuva pentu. Katsellaan pari päivää, toivon mukaan menee ihan vaan levolla ohi. Johan koirulit olivatkin melkein kuukauden terveenä. Tänään Koda kävi eläinlääkärissä ja sillä löytyi pernasta muutoksia, jotka onneksi vaikuttaisivat hyvälaatuisilta. Sen lisäksi siltä löytyi sydämestä sivuääni :( nämä kun lisää siihen, että Kodalla on ennestään molemmissa kyynärissä nivelrikkoa ja sapen ympärillä ylimääräistä sakkaa ei kovin hyvältä näytä. Kuinka paljon voi pikkukoiralla olla erilaista vikaa ja vaivaa... Voi itku ja harmistus. Ei siis niin mukava paluu arkeen ja treenitauko jatkunee vielä tämän viikon. Onneksi Koda voi hyvin eikä mikään sen vioista ole ainakaan vielä kovin hälyyttävä. Cavankin ontuminen toivottavasti menee ohi parin päivän levolla ja fyssarikäynnillä.2 kommenttia:

 1. Taitava jälki-Cava! Toivottavasti ontuminen helpottaa.
  Armas oli muutama viikko sitten aivan jumissa ja liikkui tosi huonosti. Ystävämme hieroi sen ja kävimme kaksi viikkoa sitten osteopaatilla. Hieronta auttoi jo selvästi, osteopaatin käsittely tosi paljon. A:lla oli lantio kierossa ilmeisesti jonkun tällin seurauksena, vastakkaiset jalat ja niska ihan jumissa. Jospa tuosta saisi jossain välissä blogijutunkin kirjoitettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä kiva lukea Armaksen jumeista, eli kirjoita ihmeessä! :) Cavan ontuminen itseasiassa helpotti aikalailla heti kun tämän julkaisin.. Nyt näyttäisi liikkuvan ihan hyvin. Saa kuitenkin olla levossa fyssarikäyntiin asti ja katsotaan mitä siellä sanotaan. Osteopatia on kyllä tosi mielenkiintoista, me ollaan saatu sieltä isosti apua Kodan nivelrikkokipuihin ja Cavakin olisi tarkoitus käyttää osteopaatilla tässä jossain vaiheessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!