tiistai 7. kesäkuuta 2016

Jälkikurssi 4/4

Eilen oli viimeinen kerta jälkikurssia, voi että! Oli kyllä kiva kurssi. Opittiin paljon ja Cavalla vaikuttaisi olevan ihan luontaisia ominaisuuksia jälkikoiraksi. Tykkäsi hommasta kovasti ja osoitteutui varsin tarkkanenäiseksi tyypiksi. Rauhallisuutta ja keskittymiskykyäkin löytyy vauhtitypystä tarvittaessa. Nyt pitäisi sitten jatkaa omatoimisia treenejä ainakin tämä kesä ja syksy ja ensi keväälle ehkä voisin yrittää hakea ihan ryhmäpaikkaakin, riippuen autotilanteesta. Mielenkiintoinen laji ja tuo kivasti tasapainoa ja sitä rauhallisuutta meidän harrastusrepertuaariin.

Viimeisellä kurssikerralla jatkettiin saman tyylisillä harjoituksilla kuin edelliselläkin kerralla. Tein Cavalle suoran jäljen, jossa oli ruokaa jokaisella askeleella. Jälki oli n. 20-30m pitkä. Olen surkea arvioimaan etäisyyksiä, mutta ehkäpä jotain tuonne päin. Cavalla oli hyvä into jäljelle ja se teki tosi tarkasti töitä. Hieman haahuili pari kertaa pois jäljeltä, mutta palasi nopeasti takaisin. Tällä kertaa jäljesti huomattavasti rauhallisemmin kuin viime viikolla, joten jotain ollaan omissa treeneissä tehty oikein. Liina pysyi löysällä ja Cava keskittyi haistelemaan ja syömään. Kouluttaja kehui Cavaa kovasti ja kannusti meitä jatkamaan jälkiharrastuksen parissa.

Tavoitteena olisi jatkaa jälkitreenejä pari kertaa viikossa ja rakentaa pohjia lajiin. Toivon mukan päästään joskus kisoihinkin asti, mutta tuskin kuitenkaan seuraavaan pariin vuoteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!