torstai 17. maaliskuuta 2016

Uimassa

Eilen käytiin meidän lähellä koirauimala Sippurassa. Cava ei ole aiemmin uinut, joten tämä oli sille ihan uusi kokemus. Sippurassa tilat olivat melko pienet, mutta siistit ja toimivat. Alkuun koirat suihkuteltiin pahimmasta kurasta ja hiekasta ja irtokarvoista ja sen jälkeen henkilökunta auttoi meitä ensikertalaisia pukemaan pelastusliivit päälle. Heillä ei ollut mahdollisuutta uittajaan, joten ihan itsekseen saatiin selviytyä. Alkuun hieman jännitti, että mitenhän Cava mahtaa veteen reagoida.

Alkuun autoin Cavaa muutaman kerran rampille ja aluksi Cavaa tosiaan hieman jännittikin. Aika rennosti se kuitenkin pystyi olla ja vesi kiinnosti kovasti. Pikkuhiljaa se innostui pomppimaan rampille ja pois ja hengaili vedessä pidempää. Rampilla oli sen verran vähän vettä, että siinä pystyi itsekkin seistä ja auttaa koiraa. Aika nopeasti Cava innostui leikkimään leluilla ja oli jo tosi kiinnostunut kun kaverit olivat uimassa. Meillä oli siis mukana kaksi jo uimisesta innostunutta kaveria, joten Cava sai katsella toisilta mallia ja innostui siis lopulta itsekkin.

Lopuksi se hyppi jo riemukkaasti rampilta altaaseen hakemassa leluja ja taisi pisimmillää uida altaan puoliväliin asti. Hieno ja reipas pieni! Oli tosi kivaa ja uimapaikka oli meiltä vain muutaman minuutin ajomatkan päässä, joten tulee varmasti mentyä myös toistekkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!