keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kevään ensimmäinen päivä

Niin ihanaa, aurinko lämmittää ja lumet sulaa kohisten. Toivottavasti ei enää mikään takatalvi yllätä vaan päivät jatkuisivat lämpiminä. Itse en ole niinkään talvi-ihminen, joten kevään tulo todellakin piristää ja parantaa omaa mielialaa. Aamulenkeillä on jo valosaa ja illatkin pitenevät päivä päivältä. Ei voi sanoa muuta kuin, että ihanaa ja ihan parasta.

Ulkoiltua on tullut nyt enemmän ja koirat ovat ainakin olleet tähän tyytyväisiä. Itseäni ei haittaa edes kuratassujen pesu pitkän lenkin jälkeen, koiria tosin hieman ällöttää. Cavakin muuten tykkää vedestä ja uittaa tassunsa jokaisessa lammikossa ja liian usein myös juomakupissaan, mutta tassujen suihkuttelu on sen mielestä ehdottomasti tosi ällöä.

Eilen Cava sai pitää vapaapäivän kun viime aikoina on tullut treenattua tosi paljon, ehkä jopa liikaa pennulle. Vapaapäivästä se ei ollut moksiskaan ja tänäänkin jäi rauhallisesti yksin. Koulusta tullessani kurkin hieman ikkunasta sisään ja pentu oli valinnut nukkumapaikakseen juuri sen kohdan mihin aurinko varmasti ihanasti lämmitti ja veteli silmät kiinni sikeitä. Ei herännyt edes mun ikkunan takana kurkkimiseen, joten rauhassa ja syvässä unessa oli. Ehkäpä sitä voisi nyt luottaa, että nätisti se osaa olla itsekseenkin. Iso tyttö tosiaan jo, vaikea uskoa!
Riittää sitä luntakin vielä...

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka kivoja kuvia ♥
  Saisi täältäkin lumet sulaa, vielä löytyy hankea ja paljonkin :D Pääsisi jo tekemään jälkeä ja esineruutua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kyllä, mekin jo kovasti toivotaan, että pääsisi ulos treenaamaan kunnolla. Vielä on kentät yms sen verran lumisia, että esim. toko-ruudun kasaaminen on hieman haastavaa. Ja toukokuussa meilläkin alkaa jälkikurssi ja päästään sitten tutustumaan ko. lajiin :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Voi vitsit miten muistuttaakin meidän Taraa pienenä! Tara oli pienenä myös sellainen, että korvat oli aina pystyssä :-)

  Ja kieltämättä vaikka itse talvesta nautin niin kyllä nää lämpöset ilmat ja aurinko ovat olleet aika herkkua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli käydä sun blogista kurkkimassa, muutaman Tara-kuvan onnistuinkin löytämään. Vitsi mikä söpöliini!

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Onpa siellä jo keväistä. Kyllä täälläkin lumi vähenee kovaa vauhtia mutta tassupyykiltä on vielä vältytty. Mulla oli syksyllä tapana ottaa vadissa vettä luhtikäytävään ja pestä tassut siinä, saa nähdä, jatkanko niin nyt kun Armas on isompi vai käytetäänkö suihkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Juu, muutamassa päivässä muuttunut luonto ihanan keväiseksi. Me asutaan kerrostalossa, joten ei ole oikein muuta vaihtoehtoa kuin suihkuttaa koirat aina lenkin jälkeen :/ Jos ovat vain vähän hiekkaisia olen jättänyt ne hetkeksi parvekkeelle ja siellä saaneet kuivua ja tiputtaa pahimmat hiekat :D

   Poista
 4. Kevät on kyllä ihan huippua aikaa, kun arska paistaa ja toisaalta ötökät eivät oo vielä ehtineet herätä henkiin :D. Muutenkin tuntuu itsestäkin ihan kuin talvihorroksesta heräis.

  Cava osaa kyllä poseerata oikein tositosi söpösti kameralle, superkivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ötökät ja punkit ja käärmeet saisivatkin jäädä vaikka kokoajaksi talvihorrokseen :D Joo se on kyllä ihan malliaineista <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!