maanantai 29. helmikuuta 2016

Sisaruspainia

Sunnuntaina suunnattiin taas aamusta lenkkeilemään läheiselle pellolle. Oltiin ajoissa liikkeellä ja saatiin lenkkeillä ihan rauhassa. Päästiin nauttimaan auringon noususta ja ihanasta keväisestä aamusta. Koda onnistui harmillisesti saamaan haavan toiseen etutassuun aivan anturam juureen, mutta onneksi haava osoittautui enemmänkin naarmuksi ja kun veren tulo lakkasi niin päästiin jatkamaan matkaa kotiin asti eikä tarvinut soittaa ketään hakemaan.


Aamulenkillä viihdyttiin melkein pari tuntia ja koirat olivatkin tämän jälkeen sopivasti väsytetty. Kotona otettiin muutaman tunnin ajan huilia ja sitten saatiin kylään muutama perhetuttu. Tulivat siis Cavaa katsomaan. Cava oli aamun jäljiltä vielä hieman väsynyt, joten se käyttäytyi hyvin ja söpösti ja oli melko rauhallinen koko kyläilyn ajan. Vieraat piti ensin käydä pusuttelemassa ja sen jälkeen voitiinkin tyytyväisenä jatkaa päiväunia. On se kyllä uskomattoman letkeä ja rento pentu, lakkaankohan ikinä hämmästelemästä sitä. 

Iltapäivällä suunnattiin vielä leikkitreffeille Cavan sisarusten kanssa ja voi kun oli pienillä mukavaa. Alunperin meitä piti olla koolla 4 pentua omistajineen, mutta harmillisesti yksi pennuista viilsi anturansa auki (ilmeisesti lasia) ja he joutuivat sitten lähtemään eläinlääkäriin. Kurjaa! Jotenkin sitä toivoisi, että ihmiset muistaisi siivota jos jotain hajoaa. Tekevät nimittäin tosi pahaa jälkeä isommat lasinsirut ja muut.

Cava sai tällä kertaa parhaimmat painit Nuka veljen kanssa ja molemmat kakarat olivatkin ihan märkiä rottia kymmenien lumipesujen jälkeen. Kivasti Cava tunnisti vielä sisaruksensa, vaikkei olla nyt hetkeen treffeille ehdittykkään. Oltiin melko ruuhkaisella paikalla juoksuttamassa koiria ja muutaman kerran sai tehdä hyviä luoksetuloja ja katsekontakti harjoituksia häiriössä. Cava karkasi vain kerran erään pariskunnan perään ja tuli sieltäkin käskystä luokse eikä edes iholle asti ehtinyt. Tuli itselle tosi hyvä mieli ja kiva fiilis kun pentu totteli jo aika hyvin häiriössä. Toki se alkoi olla jo hieman väsynyt kun päivä oli ollut pitkä ja paljonpaljonpaljon on vielä treenattavaa.Pentutreffikuvista kiitos Nukan omistajalle Niinalle :) 

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!