tiistai 26. tammikuuta 2016

Vesisadetta ja arkea

Ihanat pakkaskelit ja lumimaisemat ovat ainakin täällä etelässä vaihtuneet vesisateeseen, kylmään ja märkään keliin. Plaah. Ulkona on tosi liukasta ja tiet ovat täynnä suolaa. Tosi ihanteelliset ulkoilukelit siis… Cavan kanssa käytiin tänään ekoilla rokotuksilla ja pikkuneiti olikin aika reippaana. Siellä se veteli mua narunjatkeena kun piti päästä joka nurkka tutkimaan ja kaikkia ihania ihmisiä moikkaamaan. Hehe, tosi edustavaa siis. Tärkeintä kuitenkin, ettei pentua jännittänyt ja oli kivaa. Painoa eläinlääkärin vaa'alla oli 7,2kg. Rokotusta Cava ei tainnut edes huomata kun mussutteli samalla ruokaa naamaansa. Eläinlääkäri kehui Cavaa ja sanoi sen olevan hyvässä kunnossa.

Tänään saatiin myös kotiin paketti petenkoiratarvike.comista. Tilasin sieltä Cavalle uuden ruokasäkin, kun kasvattajalta saatu säkki on loppumassa ja nyt vaihdetaan siis ruoka Acanan puppy&junioriin. Toivottavasti sopii meille. Tilasin myös kaikille koirille nutrolin öljyt ja 1kg edestä purutikkuja. Purutikkuja tuli eilen ostettua myös hongkongista kun olivat siellä tarjouksessa ja tänään nappasin vielä possunkärsiä mukaan eläinlääkäriasemalta. Nyt on suunnilleen 3kg edestä naposteltavaa. Purutikkuja meillä on melkeempä aina lattioilla ja koirat saavat niitä mutustella halutessaan. Cava ainakin tykkää hurjasti ja ei ole toistaiseksi iskenyt hampaitaan mihinkään huonekaluihin/seiniin tms. kun luvallista purtavaa on lattioilla mielin määrin.


Koska ulkoilukelit ovat olleet surkeat ollaan päädytty puuhastelemaan sisällä. Cavan kanssa tehty rauhoittumisharjoituksia, leikkimistä, luopumista ja harjoiteltu temppujen alkeita. Se on niin tajuttoman reipas pikkutyttö! Aina valmiina hommiin. Tosi nopeasti pieni myös oppii, joten siinä onkin itsellä hommaa yrittää pysyä perässä.

Viikonloppuna onnistuin saamaan meidän koiralauman yhteen kuvaan ja ihana lauma mulla tässä onkin! Täydellisiä karvakavereita kaikki. Capoa näyttäisi hieman ahdistavan, mutta sille on tosiaan paikkamakuu opetettu pää alhaalla, joten siitä tämä asento. Ihan ilman käskyä eivät noin sievässä rivissä pysyneet.


Keskittyneet ilmeet
Ja voih! Cavan toinen korva on mennyt sievään luppaan tuohon eteen.. Joudunkohan hautaamaan mun haaveet pystykorvaisesta kiiturista nyt. Eiiih. No ihan yli söpis se on anyway.

2 kommenttia:

  1. Oi noita korvia! Cava on kasvanut kovasti.
    Armaskin on aina aivan innoissaan eläinlääkärissä jossa jouduimme käymään eilenkin kun poitsulla on (ehkä liiasta pään työntämisestä hankeen tullut) silmätulehdus. Meillä vaihdettiin ensin Profinen nappulat Acanaan, joka sopii ja maistuu Armakselle hyvin. Nyt on menossa säkillinen Orijenin Puppya ja taidamme pysyä toistaiseksi siinä.

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on! Tuntuu, että aina tulee päivässä monia senttejä lisää vaikkei se sentään ehkä ihan niin hurjasti kasva :D Paranemisia Armakselle, toivottavasti silmätulehdus menee nopeasti ohi! Mäkin mietin kovasti tota Orijenia, mutta Acana oli hieman halvempaa ja opiskelijabudjetilla kun mennään niin siihen päädyttiin. Toivottavasti sopisi meille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!