tiistai 5. tammikuuta 2016

Toimistokoira

Aamu aloitettiin naksutteluilla. Naksuttelin Cavalle alkuun kontaktista ja pikkuhiljaa aloin odottaa muutakin toimintaa. Tänään Cava tarjosi maahanmenoja ja ne olivat aika hienoja! Jonkun verran tarjosi lonkalla makaamista tai muuten epäryhdikkäänä olemista, mutta kun en näistä naksauttanut se tarjosi loppua kohden pelkkiä suoria ja ryhdikkäitä maahanmenoja. Hieno puupi!

Päivällä menin käymään töissä muutaman tunnin ajan ja Cava pääsi seuraneidiksi mukaan. Suurin osa oli palaillut joululomilta, joten Cavalla oli melkoinen yleisö :) kaikkia tervehdittiin häntä vispaten ja märillä pusuilla. Kaikki ei tokikaan meillä töissä pidä koirista, joten en usko että enää viitsin pentua ottaa mukaan vaikka valtaosan mielestä se onkin super ihana. Töissä Cava nukkui suurimman osan ajasta, muutaman kerran heräsi ja käytin tällöin ulkona. Yhtäkään vahinkoa ei sattunut sisälle. Jee! 


Täytyy sanoa, että ihana pentu kun vaan rennosti nukkuu vieraissakin paikoissa ja aikamoisen ihmismäärän keskellä. Ei onnistuisi moneltakaan pennulta.

Olin lupautunut tänään auttamaan äitini koirien hoidossa, joten lähdin töistä ajoissa ja suuntasin vanhempieni luokse. Cava pääsi ensin pihalle ja sen jälkeen se joutui sisälle harjoittelemaan yksinoloa shelttien lenkin ajaksi. Oli kuulema ollut hiljaa koko lenkin ajan. Mahtavaa! Välillä on nimittäin yksinollessaan jäänyt huutamaan kuin hyeena. Lisäksi shelttien lenkillä sain kyherrellä tyytyväisenä kun vastaan tuli raivoisasti rähisevä pikkukoira ja meidän kaikki kolme shelttiä ohittivat tämän pikkumonsterin hallitusti ja hiljaa. Huipputyyppejä :) 


Cava nukkui tänään suurimman osan päivästä, joten nyt illalla onkin ollut virtaa kunnon pentuhepuleihin. Kerkesi myös syödä yhdet mun isän kengistä kun oli hetken ilman vahtia ja en tajunnut kenkiä siirtää kaappiin :( voi harmi. Olisivat edes olleet minun kengät.. Vaikka sattuuhan näitä aina pennun kanssa, mutta harmittaa toki. Iltavilleissä pentu onnistui myös juoksemaan jostain ja saamaan kivan mustan raidan nenuunsa.. Eikä tuo tahra lähde millään irti. Mitähän lienee. Huomatkaa myös söpö ja viaton ilme "äitii.. mitä ne iltahepuwit oikeen on?" 

Cava on tosi vieraskorea koira, aina kun vieraita on paikalla/ollaan jossain kylässä niin se lähinnä vaan nukkuu ja söpöstelee ja kotona on kunnon pikkuhirwiö. Yleisin kommentti mitä siitä vierailta saan "eikö näiden pitäisi olla ihan adhd-koiria? onko sun pennulla kaikki hyvin kun se on näin rauhallinen?" Täytyy ehkä videoida sen jotkut hepulit :D alan vahvasti epäilemään, että tämä pikkumonsteri huijasi pentutestissäkin, kun sai sieltä kommentiksi, että "kiltti pentu". 


6 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta - vieraiden nähden ollaan niin nätisti ja kotiväen kesken purraan, jyrsitään mattoja ja riehutaan :).
  Olisi tosi kiva jos voisi ottaa koiran töihin kuten Keski-Euroopassa monissa paikoissa ihmisillä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Suomessakin saisi kyllä olla enemmän paikkoja, jonne koiran voisi ottaa mukaan :)

   Poista
 2. Onpa Cava hurjan söpö ja viattoman näköinen tossa tokaks vikassa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hurjan söpö ja viattoman näköinen, silloinkin kun tekee jotain kiellettyä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!