maanantai 4. tammikuuta 2016

Lumileikkejä

Vihdoinkin saatiin lunta tänne Etelä-Suomeenkin! En itse kauheasti pidä talvesta, mutta täytyy sanoa, että lumiset maisemat on vaan niin kauniit. Cava ei kyllä ollut niin innoissaan tästä valkoisesta, märästä ja kylmästä aineesta, joka yöllä oli satanut meidän lenkkipoluille. Hieman taitaa pieni vielä palella vaikka sillä on takkikin nyt lämmikkeenä.

En ole raaskinut pitää sitä kauaa ulkona kun aika pian alkaa nostella tassuja ja jäädä jälkeen. Pitää ehkä hommata sille jotkut töppöset. Saa nähdä miten loppuviikko sujuu, kun pakkasta on luvattu melkeen tuplasti.

Söpöjä pentukuvia:
11 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana pieni aussien alku! <3 Ehdottomasti jään seurailemaan teidän touhuja! :)

  Itsellä aussipoika Neron (9kk) seikkauluista kertova blogi, jos kiinnostaa. ;) http://nerojakaisla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! Kivaa että jäät seurailemaan meidän menoa :) Käyn ehdottomasti kurkkaamassa myös tuon teidän blogin!

   Poista
 2. Ihania kuvia pienestä <3

  Ei ihmekään, että pentusta näillä pakkasilla paleltaa, kun huomasin Jipinkin tänään aamulla (pakkasta -14) kävelevän tassujaan nostellen heti, kun oli vähän pidemmäksi aikaa seisahtunut paikoilleen. Onneksi kovia pakkasi ei yleensä ihan kauhean kauaa jatku :) Kaunista kyllä tosiaan on ja valoistakin eli sikäli lumi on ihan kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niinpä, ei onneksi kauaa kestä ja koiratkin tottuvat nopeasti - tänään ei paleltanut enää läheskään yhtä paljon kuin eilen :)

   Poista
 3. Mahtavat kuvat! Teille taisi tulla lunta enemmän kuin Jyväskylään. Armas ehti tottua pakkaseen Ylläksellä ennen joulua, -15 ei näytä nyt tuntuvan missään. Jos ennusteet toteutuvat, niin täytynee taas ottaa takki käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Onneksi meilläkin totuttelu käynyt nopeasti ja tänään ei paleltanut enää läheskään niin paljoa, tokikaan ei voida kovin pitkiä aikoja ulkoilla.

   Poista

Kiitos kommentistasi!