perjantai 22. tammikuuta 2016

12 viikkoa

Tänään Cava täytti 12 viikkoa ja otettiin hieman mittoja ja kuvia. Säkäkorkeutta sillä on nyt 34cm ja painoa 6,6kg. Ihan hirveästi ei ole kasvua viime viikkoon havaittavissa. Käytiin tänään lisäksi myös mustissa&mirrissä ostamassa Cavalle uusi villapaita ja Kodalle nappuloita. Mustissa&mirrissä Cava kulki rohkeasti häntä pystyssä tuttuun tapaan eikä hätkähtänyt ihmisistä tai mistään muustakaan. Sisäsiisteys on sujunut nyt muutaman päivän ajan todella hyvänä ja vain satunnaisia vahinkoja on sattunut sisälle.

Nyt ollaan muutamana päivänä aloitettu etsintäharjoituksia lähinnä leikin muodossa. Olen piilotellut Cavalle sen omia leluja ja se on saanut etsiä. Leikistä Cava on tykännyt hurjasti ja on kiva nähdä kun pieni joutuu oikeasti miettimään ja on niin iloinen onnistuessaan. Ollaan myös jatkettu paikalla makaamisharjoituksia, tänään onnistuin ottamaan jo pientä etäisyyttä suunnilleen askeleen verran. Siitä sitten palkkailin muutaman sekunnin välein.

Remmikävelyharjoitukset on tänään myös otettu taas osaksi ohjelmaa kun oma olo on parantunut jo hurjasti. Enää Cava ei oikeastaan vedä muuta kuin kotiin päin mentäessä, joten lenkit sujuvat pääasiassa varsin kivuttomasti ja mukavasti. Kotiin päin kävelyä täytyy vielä treenata ahkerasti, sillä en haluaisi sen vetävän edes lyhyttä matkaa.

Muokkailen blogia ja tarkoitus on kirjoittaa esittelysivut kaikille shelteille ja itselleni. Tänään sain Nemon esittelysivun tehtyä, se kannattaa käydä lukaisemassa jos kiinnostaa minun koiraharrastustaipaleeni alkumetrit. Lisäksi sain valmiiksi itsestäni kirjoittaman esittelysivun. Linkit tulevat myös sivupalkkiin kun saan ne tehtyä valmiiksi.

Vielä kuva pienestä uuden villapuseron kanssa. On niin suloinen! 


9 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!