sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Tervetuloa Cava!

Aamulla oli aikainen herätys ja lähdettiin jo 8 aikoihin ajamaan kohti Turkua. Ohjelmassa oli rakennusetsintätreenit ja pennuille miljöötutustumiskierros Auran vanhalla panimolla. Minulle lähti pentu matkaan tältä reissulta, joten päivä oli erityisen jännä ainakin itselleni.

Rakennusetsintätreenit sujui hyvin ja maalimiehenä olo oli hauskaa ja mielenkiintoista. Pentuja tuli päivän aikana syliteltyä ja pussailtua valtavasti ja pennut olivat super reippaita uudessa paikassa. Nukkuivat suloisesti läjässsä eivätkä välittäneet ympäristön hälinästä. Hereillä ollessaan pennut olivat varsinaisia pikku hirwiöitä ja roikkuivat lahkeissa ja kengännauhoissa. Lisäksi pennuista lähti jo valtavasti ääntä haukkumisen, ulisemisen ja erilaisten ärinöiden muodossa. 

Isojen koirien treenien jälkeen pennut pääsivät tutustumaan treeniympäristönä toimineeseen Auran panimoon ja voi sitä riemua kun pikkuiset pääsivät vilistämään pitkin pimeitä käytäviä. Eipä siellä ketään kyllä yhtään jännittänyt vaan reippaasti ja rohkeasti rymisteltiin pitkin ja poikin. 

Automatkan Turusta Espooseen pentu käytännössä nukkui mun sylissä hiljaa ja tyytyväisenä. Muutaman kerran pentu heräsi äippäkoiran liikehdintään ja silloin tuli hieman itkua, mutta pääasiassa automatka sujui erinomaisen hyvin. Hieno puupi! Kotona käytiin melkein heti ulkona ja pentu teki sinne pisut. Sisällä se alkuun hieman ujosteli meidän muita koiria, mutta nopeasti se tottui ja innostui jopa tekemään leikkihyökkäyksiä vanhuksia päin. Varokaa vaan, kohta ette enää pääse pentua pakoon :D 

Koda suhtautui pentuun hieman myrtsisti ja oli selkeästi vähän mustasukkainen ja harmistunut. Innostui kyllä haistelemaan pentua ja leikkimäänkin sen kanssa hieman kun käytiin pihalla kolmistaan, joten eiköhän sekin iloksi muutu kunhan hieman lämpenee pennulle. 

Capo ja Nemo suhtautuivat pentuun iloisesti ja innokkaastikkin. Nemo olisi kovasti halunnut leikittää pentua, mutta pentua vielä hieman jännitti kun Nemo tarjosi leikitettäväksi kolme kertaa pennun kokoista pehmolelua ja päästeli vielä leikkisää ärinää samalla. Muutama päivä niin pentukin varmasti innostuu :) 

Pentu oli päivän jäljiltä tosi väsynyt ja vaikka koitin pitää sitä hereillä iltaan asti pääsi se muutamaan otteeseen torkahtelemaan. Iltaa kohden pentu onkin kovasti villiintynyt ja saanut hepuleita eikä hiljaakaan malttaisi enää pysyä. Kauhulla odotan millainen yö meille on tulossa! 

Päätin pennun nimenkin ja pennusta tuli Cava. 2 kommenttia:

  1. Onnea sievästä pennusta. Iloista ja vauhdikasta pentuarkea! Onnea on oma Aussie.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pentu on kyllä todellinen kaunotar <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!