torstai 24. joulukuuta 2015

Pikku apuri

23. joulukuuta

Viime yö sujui pennun kanssa jo oikeastaan aika hyvin. Pentu heräsi vain kolme kertaa ja joka kerta meni takaisin nukkumaan pienellä avustuksella. Vau! Kohtahan tässä saa jo taas täydet yöunet :) Niin taitava pieni!Päivällä kävisin töissä muutaman tunnin ajan ja pentu tuli mukaan. Reippaasti se viihdytti itseään aitauksessa tuhoamalla leluja ja mutustamalla purutikkua sillä aikaa kun tein töitä. Pentu saikin osakseen aikamoista ihalua päivän aikana ja nautti kyllä täysillä saamastaan huomiosta. Päivän päätteeksi tehtiin vielä pieni kierros meidän toimistotiloissa ja pentu pääsi tutustumaan uusiin paikkoihin. Eipä se oikeen mistään hätkähtänyt vaan reippaasti kirmaili erilaisilla, liukkaillakin, pinnoilla ja kävi omatoimisesti tutkimassa myös pimeitä huoneita.


Illalla käytiin vielä jakamassa lahjoja ja pentu sai tulla mukaan tapaamaan sille uusia ihmisiä ja ihmettelemään uusia paikkoja. Tosin mun 6 ja 2-vuotiaat serkut olivat sen verran villejä juostessaan ja huutaessaan, että Cava vaan seurasi riehumista sivusta järkyttyneen näköisenä :D ihmislapset ovat selvästi aussielasta villimpiä! 

Ihanin vierailu oli ehdottomasti siskoni poikaystävän Jaakon luona. Siellä oli kylässä myös Jaakon mummi, joka rakastaa koiria, muttei voi enää pitää itse koiraa, koska on niin vanha. Hän oli todella riemuissaan Cavasta ja iloinen kun sai pitää pentua sylissä ja katsella nukkuvaa Cavaa.

Cava nukkuu aina ylisöpösti vierailuilla ja kaikki ihastelevat sen rauhallisuutta eikä kukaan usko kun sanon, että se on kotona täystuho.24. joulukuuta

Ensimmäinen yö kun ei tullut yhtään vahinkoa sisälle! Huippu Cava :) 

Aamulla käytiin vielä meidän mummon kanssa haudoilla ja Cava pääsi mukaan. Ihastutti muitakin haudalla vierailevia ja kulki reippaasti matkassa mukana. Sai paljon kehuja. On se kyllä aikamoinen mörssäri kun kaikki luulevat sitä berninpaimenkoiraksi... Tosin ehkä se johtuu vaan tuosta värityksestä. 

Haudoilla käymisen jälkeen mentiin vielä hetkeksi meidän serkuille ja sielläkin Cava käyttäytyi erinomaisesti eikä tehnyt sisälle yhtään vahinkoa! 
Iltapäivällä käytin sheltit ja Cavan lenkillä yksin. Hienosti sujui myös remmissä kuljettavat matkat. Pentu ei vetänyt juurikaan ja nyt oli jo vähemmän hyppimistä, pomppimista ja lahkeissa roikkumista. Superpentu! <3 Oon niin onnellinen tosta pennusta. 

2 kommenttia:

  1. Oi, oi, mikä ihanuus! Serkkupoika Armas, melkein 4 kk, (Hopun poika) lähettää Cavalle kovasti terveisiä ja toivottaa hyvää joulua! Meillä tuota makuulla korvat pystyssä asentoa sanotaan kettupoikailmeeksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Joo meillä tuo korvat pystyssä makoilu tuntuu olevan ihan lempparia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!