torstai 31. joulukuuta 2015

Pentutreffit & uusivuosi

Eilen käytiin Cavan kanssa pentutreffeillä. Mukana oli Cavan kaksi siskoa ja veli. Pennuilla oli super hauskaa yhdessä ja oli kivaa kun Cava pääsi leikkimään itsensä tasoisten koirien kanssa. Leikit sujuivat hyvin ja pentuset selkeästi tunnistivat toisensa. Alkuun ei ollut mitään ujostelua vaan siskon niskaan hypättiin heti hirveällä ärinällä :D ihana oli nähdä muita sisaruksia ja täytyy kyllä sanoa, että tosi tasaisia pentuja! Oli myös hauska kuulla, miten muilla oli sujunut omien pentujen kanssa ja pientä helpotusta myös omantunnon tuskiin kun tuli todettua, etteivät muutkaan ole vielä pentujen kanssa puuhastellut niin paljoa. 

Ihaninta oli varmaan kun Cava näki äiti-Raikun ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun hain sen kotiin. Alkuun Cava vähän säpsähti, että mikä iso musta koira oikein tunkee meidän autoon, mutta voi sitä riemua kun se tajusi, että siinä on äiskä! Cava oli niin onnellinen <3 voih! Ihanaa kyllä, että Raiku asuu aika lähellä, joten treffaillaan varmasti jatkossakin.

Kuvia ei pentutreffeiltä ole, koska oli niin pimeää. Käytiin juoksuttamassa pentuja pellolla ja hyvin jaksoi pikkuiset juosta melkein tunnin ajan. Reippaita pieniä! 


Uusivuosi on toistaiseksi sujunut rauhallisissa merkeissä. Ollaan ulkoiltu (ennen klo 18) ja onneksi silloin ei tullut paukkuja kun käytiin Cavan kanssa pihalla. Kodan kanssa lenkkeillessä hieman paukkui jossai kauempana, mutta se ei onneksi välitä paukuista.

Kotona sisällä Cava on vain nukkunut, eikä ole nyt kuuluviin paukkuihin reagoinut edes korvaa heilauttamalla.. Huippu puupi! <3 omakin stressi helpottanut kun ei tuo pieni vaikuta välittävän. Onhan tässä vielä pahimmat paukuttelut jäljellä, mutta pysytellään sisällä telkkari päällä, joten toivottavasti Cavakin pysyy loppu illan yhtä rauhallisena kuin tähänkin asti. 

Ihanaa uuttavuotta kaikille ja rapsutuksia karvakorville! <3


5 kommenttia:

 1. Ihana Cava! <3 Hyvää uutta vuotta teille:)

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta söpöliinille! Meilläkään ei paukuista välitetä sisällä mitään, ulkona Armas oli vähän hätkähtänyt (kävi pihalla pissalla kun pyysi kovasti ovella).

  VastaaPoista
 3. Ihana puupi! <3 Oikein mainiota uutta vuotta teillekkin. :-) Innolla jään seuraamaan teidän seikkailuja.

  VastaaPoista
 4. Ihana puupi! <3 Oikein mainiota uutta vuotta teillekkin. :-) Innolla jään seuraamaan teidän seikkailuja.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! :)

  Cava on tosiaan ihan huippu puupi <3 Yllättää mut joka päivä positiivisesti olemalla niin iloinen, rohkea ja reipas.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!