perjantai 25. joulukuuta 2015

Joululahjoja

Jatketaan tänään vielä jouluteemalla. Eilen kävi Joulupukki kylässä ja muisti Cavaakin lahjoilla. Pikkuinen olikin ollut aika kilttinä kun keräsi valtavan lahjasaaliin :) Alkuun Cava oli hieman hämillään ja ihmetteli, miksi meidän sheltit olivat niin innoissaan, mutta lopulta sekin innostui repimään ja avaamaan pakettejaan.

Alla kuvia Cavasta avaamassa paketteja, sekä lopussa vielä kuvat lahjoista. Kaikkea tarpeellista tuli saatua, tosin leluja meillä oli ennestäänkin varmaan 30. Toisaalta, eikai lapsella voi liikaa leluja ollakkaan? Lahjaksi tuli myös vakuutus ja pentukurssi, mutta ne eivät ole noissa kuvissa. Lisäksi saatiin purkki pentu Nutrolinia.


Kivoja revittäviä ja vinkuvia leluja tuli kolme kappaletta. Kaikki erilaisia <3 
Vaaleanpunainen pentupanta, narupallo ja pallo, jonka sisäälle saa laitettua nappuloita
Makupaloja ja vielä kaksi lelua

5 kommenttia:

 1. Leluja ei tosiaan voi olla liikaa - varsinkin, kun aussielapset tuppaa olemaan aika tehokkaita niiden tuhoamisessa :)

  Kiva muuten, että tulee uusia Wirnistelijöiden blogeja seurattavaksi! Täytyykin ryhtyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Leluja ei tosiaan voi olla liikaa - varsinkin, kun aussielapset tuppaa olemaan aika tehokkaita niiden tuhoamisessa :)

  Kiva muuten, että tulee uusia Wirnistelijöiden blogeja seurattavaksi! Täytyykin ryhtyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on kaikki koirat aikamoisia tuholaisia lelujen suhteen, joten niitä on kertynyt kaapit täyteen "varalle" ja joka nurkasta löytyy leluja. Hauskaa, Wirnistelijöillä tuntuukin olevan paljon blogeja! Tervetuloa lukijaksi ja täytyypä itsekkin käydä vilkaisemassa teidänkin blogi :)

  VastaaPoista
 4. Aussiet on kyllä ihan mahdottomia tuholaisia lelujen suhteen. Tai ainakin Nox :D Saivat porukoitteni koiran kanssa yhteensä kuusi lelua joululahjaksi ja niistä suuriosa tuhottiin jo paketteja avatessa :D

  VastaaPoista
 5. Heh, meilläkin menee aika tasaisella lelu/päivä tahdilla noita rikki :D mutta ei se mitään, kunhan koirilla on kivaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!