lauantai 26. joulukuuta 2015

8 viikkoa

Eilen perjantaina Cava täytti 8 viikkoa. Sen kunniaksi räpsittiin siitä muutama pönötyskuva. Näitä on niin kiva katsoa sitten vaikkapa vuoden päästä, että miten pentu on kehittynyt :) Painoa pennulla oli 4,1 kg ja korkeutta 26,5 cm. Tuntuu ihan valtavan isolta shelttipentujen jälkeen!

Olipa vaikea muokkailla kuvista fiksun näköisiä kun ne on otettu valkoista seinää vasten ja lisää haastetta kuvaamiseen tuo vielä koiran musta väri, mutta ihan hyvin noista nyt saa selvää, että pääsee kehitystä seuraamaan. Tosin tällaiselle amatöörikuvaajalle haastetta on ihan muutenkin kelvollisten kuvien saamisessa vaikkei nyt koiran väriä syytettäisikään.

8 viikon kunniaksi pidin Cavalle myös ekat "treenit". Ennen kuvien ottamista harjoiteltiin hieman seisomista ja lisäksi tehtiin muutamia maahanmenoja. Maahanmenot sujui hyvin ja pentu tajusi jutun heti, seisomiset sujui vähän huonommin ja pentu ei olisi millään malttanut pitää kaikkia neljää tassua samaan aikaan maassa. Tehtiin myös muutamia katsekontakti harjoituksia ja ne sujuivat hienosti, kunhan pentu vain malttoi keskittyä. Alkuun oli niin tohkeissaan, mutta muutaman toiston jälkeen keskittyminenkin parani. Lopeteltiin aika pian kun saatiin muutama hyvä suoritus, eli ihan lyhyesti vaan. Ehtiihän näitä tässä harjoitella kun pentu vähän kasvaa.Pieni partiolainen <3 5 kommenttia:

 1. Siis voi apua, Cava on ihan ylisöpö <3

  VastaaPoista
 2. Jep, se on ihan ällöttävän söpö! <3 niin täydellinen pieni.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis pentu. <3 Innolla ja mielenkiinnolla odotan, millainen Cavasta kasvaa. Todella kaunis ilme. Pienet partiolaiset on parhaita. <3

  VastaaPoista
 4. On se niin kovin söpö. Meillä ei korkeuden mittaaminen meinaa vieläkään onnistua kovin tarkasti... Mustan koiran kuvaaminen on tosiaan haastavaa, varsinkin lumella. Aina joko tausta palaa tai koira jää liian tummaksi.

  VastaaPoista
 5. Pentu kyllä on niin sievä! Itsekkin odotan innolla millainen ihanuus tästä vielä kasvaakaan.

  Meilläkin korkeuden mittaaminen aika haastavaa ja ei tuo mittatulos mikään tarkka ole, vaan voi heitellä ylös tai alaspäin :) mutta yritetään nyt kumminkin pitää edes jotain kirjaa pennun koosta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!